Castellano

El Corte Inglés ofereix set dies de descomptes en joguets per a la campanya de Nadal

El Corte Inglés ofereix set dies de descomptes en joguets per a la campanya de Nadal
  • De l'1 al 7 de desembre, el centre comercial ofereix un 20% de descompte directe en prop de 20 marques de joguets

MÉS FOTOS
El Corte Inglés ofereix set dies de descomptes en joguets per a la campanya de Nadal - (foto 2)

El Corte Inglés ofereix, de l'1 al 7 de desembre, un 20% de descompte directe en prop de 20 marques de joguets. En aquesta ocasió, El Corte Inglés ha dissenyat una campanya per a aquells que necessiten més temps per a confeccionar la seua carta i es decideixen a última hora. Perquè també puguen aprofitar aquesta oportunitat que els permetrà estalviar un 20% del pressupost que dediquen als joguets.

En aquesta ocasió, les marques que participen en aquesta iniciativa amb: Clementoni, Playmobil, Sylvanian, Barbie, Fisher Price, LightYear, Motu, Nenuco, Bellies, Nerf, Bebés Llorones, Scalextric Compact, Scalextric Advance, Baby Born, LOL Surprise 707OMG, Leap Frog, Peppa Pig i NA, NA, NA.

El Corte Inglés ofereix al client una amplíssima varietat de joguets que cobreixen totes les necessitats, des de la persona que busca aqueix joguet sostenible, un producte que cuida els materials i respectuosos amb el medi ambient; a qui està més pendent dels joguets més vinculats a estrenes de pel·lícules i grans llicències com Jurasic World, Pokemon, Disney, Princeses, Marvel o Harry Potter…).

Per a fer molt més fàcil el procés de cerca d'aqueix joguet o sorpresa desitjada, hi ha tota una sèrie de serveis que la companyia ha desplegat, entre ells destaquen l'assessorament personalitzat en botiga; la reserva de cita per a encarregar joguets; la cita prèvia per a la recollida; la bestreta de Nadal per a ajornar el pagament de les compres de joguets; el paper de regal especial per a aquesta data, etc…

Entre les tendències d'aquest Nadal, destaquen els joguets de producció pròxima, fabricats a Espanya, en concret nines en les quals els artesans han treballat els motles de les cares amb tot detall. Una elecció amb la qual es contribueix a reduir la petjada de carboni, es contribueix a fomentar l'economia global, tenint en compte que les fàbriques de nines espanyoles són un referent a Europa i continuen sent el joguet més venut a Espanya.

El catàleg de joguets d'El Corte Inglés, tant en la seua versió de paper com en la digital, recull els joguets més desitjats; recomanacions sobre quins són els més apropiats en funció de l'edat; els que cuiden del planeta; científics i electrònics; aire lliure; xicotets artistes; disfresses; peluixos; jugar a ser major; o videojocs.

Pujar