elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
DANA ALACANT

Rescat in extremis a un conductor atrapat per un corrent d'aigua a Cocentaina

Rescat in extremis a un conductor atrapat per un corrent d'aigua a Cocentaina
  • Els bombers han hagut de fer una cadena humana per accedir-hi i extraure'l del vehicle

Les pluges de les darreres hores estan causant nombrosos danys a la província d'Alacant i Castelló. Tal com els ha explicat elperiodic.com, les tempestes han obligat a tallar carreteres, suspendre classes i diversos conductors s'han vist sorpresos per corrents d'aigua sobtats com el darrer rescat que acabem de conèixer, un home atrapat per un torrent d'aigua dins del seu vehicle al costat d'un aeròdrom a Cocentaina.

El succés ha tingut lloc a primera hora del matí, quan els bombers del Consorci d'Alacant han rebut l'avís que un home de mitjana edat estava atrapat dins del vehicle sense poder sortir i envoltat per aigua de pluja, concretament a la carretera de Benimarfull, a Alcocer de Planes -pertanyent a la comarca de Cocentaina.

Els bombers han mobilitzat el parc de Cocentaina amb membres de l'equip de rescat que han acudit al lloc dels fets per terra. Quan han arribat han vist com el vehicle estava envoltat per un fort corrent d'aigua, i dins l'home. Gràcies a una cadena humana formada per diversos bombers, han pogut extreure l'home de l'interior del vehicle per la finestreta del conductor i aparentment sense grans lesions.

Un rescat complicat de prop d'una hora que ha acabat amb final feliç.

Des d'Emergències de la Generalitat recorden que si ja plou per on se circula, cal recordar reduir la velocitat, mantenir la distància de seguretat i, si cal, aturar el vehicle.

Pujar