elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Cocentaina contractarà 12 persones en el Programa d'Iniciativa Social

    L'Ajuntament de Cocentaina ha sigut beneficiari de tres ajudes emmarcades en el Programa d'Iniciativa Social en col·laboració amb les corporacions locals de la Comunitat Valenciana. El Pla estratègic de subvencions aprovat pel SERVEF incorpora entre els seus objectius estratègics la promoció de la igualtat d'oportunitats en l'accés a l'ocupació. Estes actuacions s'emmarquen en el Pla Avalem Territori, aprovant la contractació de persones desocupades pertanyents a col·lectius vulnerables. L'Ajuntament de Cocentaina ha rebut tres subvencions, repartides entre tres convocatòries: EMCORP, ENCORJV I EMCOLD. Es tracta de tres subvencions destinades a finançar els costos salarials de les persones desocupades participants en les distintes actuacions previstes i programades per l'Ajuntament.

    Des del Departament de Promoció Econòmica s'ha treballat en la preparació dels diferents programes i actuacions, que en alguns casos suposa la contractació de desocupats durant un període de 6 mesos. Amb estos tres programes s'empraren a 12 persones, inscrites com a demandants d'ocupació i que pertanyen a col·lectius de difícil inserció laboral. El volum de subvenció suposa la concessió de 105.000EUR per a executar els tres programes aprovats.

    Mariona Carbonell, Regidora de Promoció Econòmica, es mostrava satisfeta per la resolució, 'pues amb l'aprovació de les tres subvencions sol·licitades podrem generar ocupació a dotze famílies i minorar la taxa de desocupació que presenta Cocentaina. Són programes que faciliten treball a jóvens menors de 30 anys, a veïns majors de 45 anys i s'oferix assessorament a parats de llarga duración '.

    Esta previst que estos tres programes s'inicien a mitjan desembre.

    Pujar