elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Fira de Tots Sants 2021 habilitarà l’accés a quatre zones de pàrquing amb reserva gratuïta prèvia

La Fira de Tots Sants 2021 habilitarà l’accés a quatre zones de pàrquing amb reserva gratuïta prèvia
  • A través d'una plataforma digital es podrà triar la plaça d'aparcament i accedir a promocions de 200 comerços i expositors oficials col·laboradors

  • Amb aquesta novetat es pretén donar un millor servei al visitant i alhora impulsar la venda al comerç local i als expositors de mitjà i xicotet format

MÉS FOTOS
La Fira de Tots Sants 2021 habilitarà l’accés a quatre zones de pàrquing amb reserva gratuïta prèvia - (foto 2)

La Fira de Tots Sants de Cocentaina 2021 comptarà enguany amb quatre zones de pàrquing en què l’accés es farà amb reserva prèvia. Per a la gestió d’aquest servei s'ha habilitat una aplicació amb accés a través de www.parkings.firadecocentaina.org mitjançant la qual es podran reservar les places de forma gratuïta. Amb el registre, en cadascuna de les quatre zones les persones usuàries tindran opció d'accedir a les promocions i als descomptes de Fira d'un total de 200 comerços col·laboradors. Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Cocentaina pretén donar un millor servei d'estacionament als visitants, alhora que fomentar el comerç local i dels expositors de mitjà i xicotet format. La plataforma per a les reserves estarà activa a partir de l'1 d'octubre.

El nou format plantejat per l'Ajuntament de Cocentaina per a la Fira 2021, que proposa la celebració dividida en dos caps de setmana consecutius i la reducció del nombre d'expositors de gran format a aproximadament 235 cada setmana, així com la superfície comercial de l'esdeveniment a poc més de 50.000 metres quadrats, preveu novetats pel que fa a les zones d'aparcament. Concretament, en cadascun dels caps de setmana, estaran habilitades quatre zones d'accés exclusiu sota reserva: a la zona Nord, el pàrquing de la pujada de Sant Cristòfol; a la zona Est, el pàrquing de Riera i el de L'Orxa 4.4; i a la zona Sud, el del Poliesportiu. En total, prop de 1.000 places repartides a les quatre àrees d'aparcament en què es podrà estacionar en horari de 09: 00h a 24: 00h. Amb la reserva de la plaça, els usuaris tindran accés a les ofertes de Fira d'un total de 200 comerços locals i expositors de mitjà i xicotet format.

Aquest nou format de reserva de places permetrà a l'Ajuntament de Cocentaina tindre una previsió aproximada de l'afluència de públic que visitarà la Fira en cadascun dels caps de setmana, a la vegada que aporta un millor servei als visitants facilitant i assegurant l’aparcament a l’arribada al municipi. Així mateix, es pretén donar un impuls a l'activitat dels comerços locals i expositors de mitjà i xicotet format, a través de les promocions i descomptes que es podran aconseguir amb la reserva de la plaça.

Segons ha destacat la regidora de Fira, Eugenia Miguel, «la digitalització de la Fira és un projecte que volem anar implantant de manera progressiva. Enguany amb aquesta plataforma de reserva als pàrquings de Fira, volem donar servei a tots els visitants i especialment a aquells que venen de lluny i que no coneixen massa bé la zona. Després d'un llarg trajecte, volem que estiguen tranquils sabent que tenen la seua plaça d’aparcament garantida i que tan sols han de pensar a gaudir al màxim de la Fira».

Pujar