elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ja estan ací les Paelles dels Moros i Cristians de Cocentaina del 2024

Ja estan ací les Paelles dels Moros i Cristians de Cocentaina del 2024

  Els festers i les festeres de les 16 filaes estaran acompanyats per l’Ateneu Musical Contestana i DJ Mani i gaudiran de banys portàtils durant tota la jornada, els quals, i com a novetat d’aquest any, seran netejats cada cert temps per personal de neteja.

  El dissabte 25 de maig, els membres de les 16 filaes de Cocentaina tornen a eixir a Pla de la Font per a celebrar el seu tradicional dinar de germanor: les Paelles de Moros i Cristians 2024.

  Durant tot el dia, es gaudirà de música en directe a càrrec de l’Ateneu Musical Contestana i, ja a la vesprada, agafarà el relleu el contestà DJ Mani.

  Enguany, com en anys anteriors, s’instal·laran serveis de bany portàtils que, com a novetat, seran netejats cada cert temps pel personal de neteja al llarg de tota la jornada. D’aquesta manera, s’asseguren les millors condicions per a tots els assistents.

  Javi Sansalvador, regidor de Festes, ha assegurat que, «des de l’Ajuntament de Cocentaina, esperem que aquest esdeveniment es desenvolupe amb total normalitat i que siga, com sempre, un encontre de germanor i harmonia entre tots els festers i les festeres del nostre poble».

  Pujar