elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 600 efectius garantiran la seguretat en la Fira de Tots Sants de Cocentaina

Més de 600 efectius garantiran la seguretat en la Fira de Tots Sants de Cocentaina
  • Amb la col·laboració de la Guàrdia Civil, la Policia Nacional, la Policia Autonòmica, la Policia Local, els Bombers, Creu Roja i Protecció Civil

MÉS FOTOS
Més de 600 efectius garantiran la seguretat en la Fira de Tots Sants de Cocentaina - (foto 2)
Més de 600 efectius garantiran la seguretat en la Fira de Tots Sants de Cocentaina - (foto 3)
Més de 600 efectius garantiran la seguretat en la Fira de Tots Sants de Cocentaina - (foto 4)

El passat divendres es va celebrar a l'Ajuntament de Cocentaina la Junta Especial de Seguretat amb motiu de la imminent celebració de la 677a edició de la Fira de Tots Sants entre els dies 1 i 5 de novembre. Amb la participació coordinada de la Guàrdia Civil, la Policia Nacional, la Policia Autonòmica, la Policia Local, els Bombers, Creu Roja i Protecció Civil, un equip de més de 600 efectius garantiran la seguretat dels assistents a la propera edició de la Fira.

El subdelegat del Govern a la província d'Alacant Carlos Sánchez va presidir aquesta Junta de Seguretat de 2023 per a coordinar, amb l'estreta col·laboració de l'Ajuntament de Cocentaina, un pla operatiu dissenyat amb l'objectiu de garantir que aquest esdeveniment es desenvolupe sense cap tipus de contratemps per a acollir a les més de 500.000 visites que es preveuen.

Tant el subdelegat, Carlos Sánchez, com l'alcalde de Cocentaina i la regidora de Fira, Jordi Pla i Marcela Richart, van manifestar la seua confiança en el fet que la coordinació entre tots els efectius implicats serà total i que les mesures preventives previstes s'aplicaran sense problemes.

El subdelegat del Govern Carlos Sánchez va aprofitar la seua visita a Cocentaina per a transmetre tranquil·litat respecte del nivell d'alerta actual que és de 4 i no de 5, com ha circulat els darrers dies per les xarxes. "S'estan aplicant controls molt rígids i els protocols de seguretat pertinents", ha dit Sánchez. On sí que s'ha mostrat contundent és en advertir sobre els forts controls en les carreteres i els accessos per a perseguir el consum d'alcohol i drogues al volant, així com l'ús del telèfon mentre es condueix.

L'alcalde de Cocentaina Jordi Pla, per la seua banda, va voler reafirmar l'objectiu del consistori i tots els implicats per tal de garantir una Fira tranquil·la i ben organitzada. A més de les mesures previstes pel subdelegat, Pla destaca l'existència de dos Punts Violeta: un operatiu durant el dia i un altre a la zona on es celebraran els concerts nocturns.

Pujar