elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Corriola de Cocentaina, un altre interés turístic per a Cocentaina.

La Corriola de Cocentaina, un altre interés turístic per a Cocentaina.

    Com es va informar en el seu moment des de l'ajuntament de Cocentaina, el passat 25 de febrer es va acordar en el Ple municipal sol·licitar a la Direcció General de Turisme de la Comunitat Valenciana, la declaració de la Corriola com a Festa d'Interés Turístic Local de la Comunitat Valenciana.

    Després de l'examen de l'expedient de sol·licitud en la Direcció General de Turisme, el 19 de maig es va adoptar la resolució d'aprovació que ha sigut publicada en el DOGV aquest passat 27 de maig.

    Aquest reconeixement honorífic s'ha aconseguit en tindre en compte la història i significat de la festa, la seua tradició popular, la repercussió pública de la seua celebració, i la difusió que ha rebut en els mitjans de comunicació en els últims anys.

    Amb aquesta declaració totes les celebracions exclusives de Cocentaina, com són la Fira de Tots Sants, els Moros i Cristians, La Verge del Miracle, Els Nanos, i ara la Corriola, compten ja amb un reconeiximent d'Interés Turístic que va des de l'àmbit internacional, al local de la Comunitat Valenciana.

    Pujar