elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cocentaina organitza visites guiades a tot el patrimoni contestà

Cocentaina organitza visites guiades a tot el patrimoni contestà
  MÉS FOTOS
  Cocentaina organitza visites guiades a tot el patrimoni contestà - (foto 2)
  Cocentaina organitza visites guiades a tot el patrimoni contestà - (foto 3)
  Cocentaina organitza visites guiades a tot el patrimoni contestà - (foto 4)
  Cocentaina organitza visites guiades a tot el patrimoni contestà - (foto 5)

  Es podrà visitar el Palau Comtal, el Refugi Antiaeri o el Castell. Així mateix, després de l’èxit de l’última edició, torna l’escape room al Palau.

  La Regidoria de Patrimoni i Turisme continua impulsant a Cocentaina com un referent turístic a escala autonòmica i nacional. És per això que ha decidit organitzar 3 noves visites guiades i 1 escape room per reivindicar el patrimoni contestà.

  Els visitants podran gaudir de les visites guiades al Palau Comtal i al Refugi Antiaeri de dimarts a divendres a les 11 i 18 hores i el dissabte a les 11:30. Així mateix, també hi haurà visites guiades al Castell els dissabtes i diumenges a les 12 hores, així com visites lliures els mateixos dies en horari de 10 a 12 hores per un preu d’1,50 euros. Per altra banda, també hi haurà visites guiades arreu de tot el poble de Cocentaina per visitar el nucli antic (el Raval i la Vila), els taulellets del s. XVIII, les restes de la muralla i altres indrets més desconeguts.

  Per altre costat, després de comprovar el gran èxit de públic que va assolir l’escape room al Palau Comtal durant el mes de setembre, s’ha decidit organitzar-ne de nous els divendres a les 17, 18 i 19 hores.

  Totes aquestes activitats tindran un cost de 3 euros i per tal de reservar plaça es podrà telefonar al 965 590 159 o enviar un correu electrònic a visitcocentaina@gmail.com.

  En paraules de Paco Payà, regidor de Turisme i Patrimoni, «l’objectiu és reivindicar tot el patrimoni artístic del qual gaudeix el nostre poble. Després d’introduir les visites guiades al Castell durant els últims mesos, l’escape room al Palau, d’organitzar la jornada de portes obertes durant el Dia Mundial del Turisme i acordar amb Mundosenior les visites de l’IMSERSO, volem anar més enllà amb aquestes iniciatives, que serviran per a promocionar tota la riquesa del nostre poble».

  Jordi Pla, alcalde de Cocentaina, ha assegurat que «aquesta classe d’iniciatives demostren el compromís del nou govern amb el nostre patrimoni, el turisme i el comerç local, que també es veurà beneficiat per l’augment dels visitants. Així mateix, tenim moltes iniciatives pendents que, a poc a poc, faran de Cocentaina tot un referent del turisme a les comarques de l’interior».

  Pujar