elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cocentaina celebra les jornades esportives «Esport On»

Cocentaina celebra les jornades esportives «Esport On»
  • Aquest cap de setmana Cocentaina presenta les jornades esportives «Esport On», les jornades dedicades a l’esport on el poble podrà gaudir de diferents activitats.

 

Cocentaina acull aquest cap de setmana, 31 de maig, 1 i 2 de juny, les jornades esportives «Esport On», el que tradicionalment es coneixia com a 13 i 24 hores, s’han unit baix aquest nom i presenta un calendari replet d’activitats per als i les esportistes de Cocentaina i els pobles del voltant.

L’acte inaugural tindrà lloc el divendres 31 de maig a les 19:30 h al pavelló municipal a càrrec de les escoles esportives de gimnàstica rítmica. A partir d’aquest moment s’inicia un calendari ple d’activitats amb els següents esports: futbol sala comitè, futbol 7 comitè, futbol sala, futbol 8, futbol 11, bàsquet, hoquei, handbol, tennis, caça i tir, petanca, tir amb arc, slalom, tennis de taula, escacs, esgrima antiga, voleibol, escalada, exhibicions al pavelló, pilota, judo, taekwondo, ciclocròs, bmx i pàdel.

Es destaquen algunes activitats. El divendres 31 de maig, a les 20:15h enfront del pavelló municipal, el futbolista contestà Lucas Torró, firmarà i es realitzarà fotografies amb tota aquella persona que s’acoste. Posteriorment, es disputarà un partit de tenis d’exhibició juntament amb Mateo Torró.

El dissabte 1 de juny el Centre Excursionista Contestà juntament amb el club SOCARUN, han organitzat una activitat de muntanya on el punt de partida és el Poliesportiu Municipal a les 06:30h. Aquest mateix dia i a les 11:00h la contestana i jugadora de bàsquet, Montserrat Brotons, firmarà i es realitzarà fotografies amb els més fanàtics de l’esport.

A les 12:00h a la sala polivalent del pavelló s’imparteix de forma gratuïta, una xarrada a càrrec de Quico Mengual, psicòleg esportiu i responsable del departament de salut mental a la federació de taekwondo de la Comunitat Valenciana, sobre la psicologia en l’esport i la gestió personal i alt rendiment esportiu al taekwondo.

A més, es realitzen diferents masterclass a càrrec dels monitors de les escoles esportives municipals al gimnàs de l’antic institut: 18:00 sessió de força, a les 18:30 sessió de pilates i a les 19:00 sessió d’aeròbic. Durant el matí del diumenge, 2 de juny, es pot gaudir d’una exposició d’avions del club d’aeromodelisme d’Alcosser.

També, els més menuts poden gaudir de diverses activitats com castells unflables, maquillatge, manualitats i hi ha la possibilitat d’utilitzar el rocòdrom per a tota aquella persona que així ho desitge.

Tota la informació i programa amb els respectius horaris a la web i a les xarxes socials.

Adrián Botella, regidor d’esports, anima a participar a la gent i afirma que «Cocentaina serà el centre esportiu de la comarca aquest cap de setmana degut a les diferents activitats esportives que tenen lloc al poliesportiu municipal on passarà molta gent tant adulta com jove. Aquestes jornades han sigut organitzades amb molt de treball des de la regidoria d’esports i amb la col·laboració de tots els clubs i les entitats esportives per oferir al nostre poble un esdeveniment on l’esport és l’epicentre.»

Pujar