elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El veïnat de Chapa de Catarroja s'interessa per les obres del carrer amb un import de 831.356 euros

El veïnat de Chapa de Catarroja s'interessa per les obres del carrer amb un import de 831.356 euros
  • L'àrea de Territori organitza xarrades informatives amb el veïnat «per traslladar tota la informació i resoldre els dubtes abans de l'inici de les obres», explica el regidor d'Urbanisme i Mobilitat Sostenible, Martí Raga

La regidoria d'Urbanisme de l'Ajuntament de Catarroja per ha organitzat unes xarrades informatives amb el veïnat del carrer Crescencio Chapa «per traslladar tota la informació de les obres i resoldre els dubtes abans de l'inici de les obres, previst per al dia 7 de maig», explica el regidor d'Urbanisme i Mobilitat Sostenible, Martí Raga. Unes obres «amb un import de 831.356 euros i un període d'execució de sis mesos, en els que l'Ajuntament ha previst aparcament gratuït al pàrquing de la plaça Major per als guals afectats per les obres», ha indicat el regidor.

Les obres al barri del Raval, al carrer que comunica l'avinguda Ramón y Cajal amb l'avinguda Rambleta, amb una llargària de 315 metres i amplària variable «convertiran el carrer Chapa en una via amb plataforma única, adequada a la normativa de mobilitat», i «la major part de les obres seran la renovació del clavegueram i la conducció d'aigua potable, amb nous col·lectors, sectorització, hidrats per als bombers i noves canalitzacions, per la qual cosa, el veïnat notarà més pressió en acabar les obres», explicà Martí Raga.

Respecte del trànsit, el carrer estarà tallat «però s'assegurarà l'entrada als negocis amb el canvi de direccions temporals dels carrers adjacents», indicà Raga. El carrer mantindrà el sentit de circulació en acabar les obres i renovarà tota la senyalització, mantenint llocs d'aparcament en la vorera sud en les zones de retir.

A la reunió veïnal, on també va participar el vicealcalde de Catarroja, Jesús Monzó, amb l'assistència de mig centenar de veïns i veïnes del barri del Raval, es va anunciar que la infraestructura verda «anirà consensuada amb el veïnat segons avancen les obres perseguint l'objectiu d'una ciutat més amable i segura per als vianants», explica el regidor d'Urbanisme i Mobilitat Sostenible, Martí Raga.

A més de la renovació integral del carrer Xapa, el projecte inclou també el reasfaltatge, reordenació de l'estacionament i noves voreres del tram del carrer Huelva entre els carrers Chapa i Almeria, i soterrament del cablejat de l'enllumenat públic.

Pujar