elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

S'obri la inscripció per a l'Escola de Nadal de Catarroja

S'obri la inscripció per a l'Escola de Nadal de Catarroja
  • El termini d'inscripció finalitzarà el pròxim 7 de desembre

MÉS FOTOS
S'obri la inscripció per a l'Escola de Nadal de Catarroja - (foto 2)
S'obri la inscripció per a l'Escola de Nadal de Catarroja - (foto 3)

Un any més, l'Ajuntament de Catarroja posarà en marxa una nova edició de l’Escola de Nadal, una iniciativa amb la qual "apostem perquè les famílies puguen conciliar la vida laboral i la familiar quan tanquen els centres docents durant les vacances escolars a l'hivern, i que també permet que el públic infantil puga gaudir de tallers i activitats culturals, lúdiques i d'oci", explica Lorena Silvent, alcaldessa de Catarroja.

L'activitat es desenvoluparà en el CEIP Paluzié del 26 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener, en horari de 9 a 14 hores. A més, les famílies que ho desitgen poden disposar d'un servei de guàrdia i custòdia de caràcter gratuït a partir de les 8 del matí.

L'Escola de Nadal és dirigeix a xiquetes i xiquets des de segon cicle d'educació infantil fins a sisé de primària i per a poder inscriure's s'ha de complir una de les següents condicions: estar empadronat a Catarroja, ser part de l'alumnat d'algun dels centres escolars del municipi o que la mare, el pare o els tutors legals treballen a Catarroja.

El termini d'inscripció finalitzarà el 7 de desembre i les sol·licituds es poden presentar de manera presencial en l'Oficina d'Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC) de l'Ajuntament o de manera telemàtica a través de la seu electrònica.

Programa de Conciliació Laboral per a les famílies

Amb aquesta activitat, des de l'Ajuntament de Catarroja s'aposta per facilitar a les famílies programes i iniciatives municipals que contribueixen a la conciliació familiar. De fet, des del Consistori també s'impulsa l'Escola d'Estiu, una activitat que es desenvolupa durant els mesos d'estiu – també a l'agost – i que és tot un èxit. Així durant l'edició d'enguany van participar més de 500 xiquets i xiquetes.

 

Pujar