elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Port de Catarroja acull el seu primer Camp de voluntariat d'estiu

El Port de Catarroja acull el seu primer Camp de voluntariat d'estiu
  • El treball principal de les 12 persones joves voluntàries estan sent accions directament relacionades amb la neteja i conservació de l'espai natural, de la protecció de l'entorn del parc natural a Catarroja

Extremadura, Madrid, La Rioja, Galícia o Andalucia… persones joves voluntàries vingudes de diferents punts de la geografia espanyola han aterrat aquests dies a Catarroja per a participar en el primer Camp de Voluntariat organitzat per l'IVAJ i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Catarroja. Aquesta activitat s'està duent a terme al Port de Catarroja on el personal voluntari està realitzant accions directament relacionades amb la neteja i conservació de l'espai natural i de la protecció de l'entorn, activitats que estaran sempre dirigides per un grup que s'encarregarà de dinamitzar les accions i que es duguen a terme sempre amb un vessant cultural que servisca per a conéixer el nostre entorn.

El Camp de Voluntariat Juvenil és una activitat en la qual un grup de joves es compromet de manera voluntària i desinteressada a desenvolupar un projecte de treball amb contingut social en favor de la comunitat. Poden participar les persones joves amb edats compreses entre els 18 i 30 anys.

Les tasques han començat aquesta mateixa setmana i es prolongaren fins a final del present mes. Amb motiu de l'inici se'ls ha donat la benvinguda per part de la direcció general de l'IVAJ, Jesús Martí, i les autoritats locals, encapçalades per l'alcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent, el vicealcalde, Jesús Monzó, i el regidor de Joventud, Miquel Verdeguer.

“Estem molt contents amb la implicació que han mostrat aquests joves que han vingut amb moltes ganes de poder conéixer el nostre entorn natural del qual han quedat gratament sorpresos. Per part nostra, no podem més que donar-los les gràcies per la seua ajuda desinteressada i tractar que la seua estada a Catarroja siga una gran experiència que s'emporten a les seues cases”, ha afirmat Lorena Silvent, alcaldessa de Catarroja.

Pujar