elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Port de Catarroja acollirà enguany el seu primer camp de voluntariat d’estiu

El Port de Catarroja acollirà enguany el seu primer camp de voluntariat d’estiu
  • El treball principal de les persones voluntàries seran accions directament relacionades amb la neteja i conservació de l'espai natural, de la protecció de l'entorn

Catarroja acollirà aquest estiu el seu primer Camp de Voluntariat organitzat per l’IVAJ i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Catarroja. Aquesta activitat es durà a terme al Port de Catarroja on el personal voluntariat durà a terme accions directament relacionades amb la neteja i conservació de l’espai natural i de la protección de l’entorn, activitats que estarán sempre dirigides per un grup que s’encarregarà de dinamitzar les accions que es duguen a terme amb una vessant cultural.

Un Camp de Voluntariat Juvenil és una activitat en la qual un grup de joves de diferents procedències es compromet de manera voluntària i desinteressada a desenvolupar un projecte de treball amb contingut social en favor de la comunitat. Poden participar les persones joves amb edats compreses entre els 18 i 30 anys (hauran de tindre complida l'edat mínima i no superar, al començament del camp, l'edat màxima assenyalada en cadascun d'ells).

El periode d’inscripció per a participar en el Camp d’Estiu comença hui, 20 d’abril i el periode es tancarà el 24 de maig. Les persones interesades en aquesta activitat, tant si volen desenvolupar-la a Catarroja com a altres llocs de l’Estat a l’estranger on s’ofereix cal que accedisquen a la página web de l’IVAJ o pregunten a l’equip de la regidoria de Joventut qui ja es troba en les noves dependències a l’Espai Jove.

Pujar