elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Escola d’Estiu de Catarroja es converteix al juliol i agost en una gran proposta d'oci

L’Escola d’Estiu de Catarroja es converteix al juliol i agost en una gran proposta d'oci
  • L'activitat torna a prolongar-se durant el mes d'agost ateses les necessitats de les famílies de Catarroja

L'Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut, valora de manera positiva les primeres setmanes de l’Escola de Estiu. Aquesta activitat s'ha tornat a convertir en una alternativa d'oci per als joves i una ajuda perquè les famílies puguen conciliar durant les vacances escolars. L'activitat que s'ha desenvolupat durant el mes de juliol tindrà continuïtat, un any més, durant agost, atesa la demanda de la ciutadania.

“Un any més hem apostat per celebrar l'activitat també durant el mes d'agost. Atenem les necessitats d'oci de la joventut durant aquestes setmanes de descans vacacional i al mateix temps obrim una porta a les families perquè puguen conciliar durant aquests mesos estiuencs, amb la confiança que les seues filles i fills estan en un entorn segur”, conclou Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja.

La Escola de Estiu està dirigida a la infància de la localitat que es trobe cursant Educació Infantil de 2n cicle fins a 6é de Primària o que els progenitors o tutoria legal tinguen el seu lloc de treball a Catarroja. L'activitat compta amb un horari de 9 a 14 hores en tots els centres d'educació infantil i primària públics de la localitat, sempre que hi haja una demanda mínima per cada centre de 90 participants per setmana.

 

Pujar