elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Aula Sénior inicia les activitats del nou curs

L'Aula Sénior inicia les activitats del nou curs
  • El Vicealcalde i responsable de l'àrea de Persones Majors, Jesús Monzó, anuncia noves activitats que s'afegiran a les ja programades

MÉS FOTOS
L'Aula Sénior inicia les activitats del nou curs - (foto 2)

La programació de l'Aula Sénior de l’últim trimestre de 2023 ja s'ha iniciat amb una  activitat molt diversa destinada a les Persones Majors. Des del departament de Benestar Social i a través de l'àrea, s'ha posat en marxa el curs d'Autoestima i Empoderament personal a càrrec de la psicòloga Rosa Martínez, que des del 18 de setembre es realitza setmanalment, i finalitzarà el pròxim dijous, 28 de setembre.

El vicealcalde i responsable de Persones Majors, Jesús Monzó, ha explicat que "tots els tallers han despertat un gran interés, i continuarem treballant per oferir activitats d'envelliment actiu, salut, cultura i oci per abastar tots els gustos i necessitats de les persones majors assistents al programa".

La setmana que ve s'inicia l'activitat setmanal de Zumba, els dimarts i dimecres, en dos grups, per fer exercici i activar el bon humor, en la sala “Dansar Dance Studio”. També cal apuntar-se per a Musicoteràpia, una activitat que s'oferirà els dimarts a les 16.00 hores i finalment el ball en línia que començarà aquest dissabte 30 de setembre, de 17.00 a 20.00 hores al parc del Secanet, enfront del TAC.

En octubre arribarà una de les grans novetats d’este temporada: el curs de creació de Pòdcast que s’impartirà els dilluns de matí i inclourà la iniciació a la ferramenta audiovisual. Els dimecres, s'oferirà el curs de fotografia "La diferencia entre ver y no ver es invisible a simple vista", a càrrec de Jorge Alamar, amb l'objectiu d'explorar la riquesa de la imatge fotogràfica entesa com un sistema visual i de llenguatge.

I en novembre les edicions de dos cursos, per una banda "Connectar riscos i oportunitats a les xarxes socials", impartit des de la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives (UPCCA) de Benestar Social i per altra el taller de cinema i escriptura "La comèdia cinematogràfica", a càrrec de Javi Alfonso.

I per finalitzar l’any a desembre es celebrarà el curs d'alimentació saludable amb els consells de l’expert culinari Antonio Carrión, i un altre taller d'història del cinema, que serà impartit per Ramon Alfonso.

Pujar