elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament vol reconeixer el talent de l’alumnat de Catarroja que participa en els premis Sambori 2022

L'Ajuntament vol reconeixer el talent de l’alumnat de Catarroja que participa en els premis Sambori 2022
  • El divendres 1 d’abril al TAC s’organitzarà una ceremonia per a reconeixer l’esforç de l’alumnat de 6 centres educatius del municipi que enguany han presentat 48 treballs literaris

L’Ajuntament de Catarroja vol, un any més, reconéixer el talent dels joves creadors del municipi que han participat en la 23 edició dels Premis Sambori. Aquest certamen literari, ha comptat amb la participació de l'alumnat d'Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat del CEIP Jaume I, CEIP Joan XXIII, CEIP Bertomeu Llorenç, CEIP Vil·la Romana, Florida Secundària i IES Berenguer Dalmau de Catarroja. Un total de 48 treballs, 9 més que en l’edició anterior, que van a ser reconeguts en un acte en el Teatre Auditori aquest divendres 1 d’abril.

“Cada any ens sorprenen amb la seua creativitat, la seua inventiva, imaginació i talent, estem en un poble amb una gran tradició literària i des de Ciutat Educadora hem de fomentar aquestes activitats i els reconeixements entregats són el nostre xicotet granet de sorra per a continuar incentivant-les”, explica Nuria Blanch, regidora de Ciutat Educadora.

Els treballs seleccionats  passen ara a la fase Trobada de comarca, el 8 d’abril a Quart de Poblet. Entre tots els guanyadors i guanyadores d’aquesta fase s’atorgaran tres premis per categoria, que seran guardonats i que passaran a la fase final.

Una vegada realitzat l’acte de lliurament dels diplomes, el public assistent disfrutarà  d’un espectacle destinat al públic juvenil. Així doncs, Esgali Teatre oferirà un contacontes que será la cloenda perfecta a l’acte de reconeixement per la participación als Premis Sambori.

Pujar