elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Catarroja tendeix la mà a les 10 comissions locals després de la suspensió de la Festa

L’Ajuntament de Catarroja tendeix la mà a les 10 comissions locals després de la suspensió de la Festa

    Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja i Miquel Verdeguer, regidor de festes, van mantindre durant la vesprada-nit d'ahir una reunió amb els representants de les 10 comissions falleres del municipi. L'objectiu era comunicar en persona les mesures traslladades per Ministeri i Conselleria a l'Ajuntament de Catarroja i recollir les necessitats d'aquestes per a col·laborar en la mesura que siga possible.

    “En tot moment les 10 comissions es van mostrar molt comprensives amb les decisions que s'havien pres i com des de l'Ajuntament ens havíem encarregat d'executar-les”, explica Miquel Verdeguer. “Des de la regidoria atendrem individualment cada cas, perquè cada Falla compta amb una problemàtica concreta en la qual volem col·laborar a resoldre”, conclou Verdeguer.

    El principal problema que fins ara han transmés les comissions falleres té a veure amb la ubicació dels monuments. L'evident problema de emmagatzematge dels mateixos ha sigut tingut en compte pels responsables municipals que posaran a la disposició de les cinc comissions que han plantejat aquest problema, d'un magatzem municipal que pot resguardar les falles fins que es procedisca a una nova data per a la seua celebració.

    D’altra banda, comunicar que està en marxa un grup de treball per a donar resposta a totes les situacions derivades d’aquest ajornament.

    Pujar