elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Catarroja recepciona les obres del Bertomeu Llorens amb una inversió d'un milió d'euros

L'Ajuntament de Catarroja recepciona les obres del Bertomeu Llorens amb una inversió d'un milió d'euros
  • Les obres de l’Edificant s'han centrat en la construcció del menjador, l'adaptació de la nova zona d'Infantil i administrativa

El CEIP Bertomeu Llorens ha finalitzat les obres de remodelació del centre escolar amb la recepció de les obres per part de l'Ajuntament de Catarroja. Els treballs han rebut inversió global pròxima al milió d'euros del Pla Edificant, amb tres obres principals: la construcció d'un nou mòdul de menjador, l'adaptació de la nova zona d'Infantil i la remodelació de l'espai administratiu.

«Les obres del menjador permeten que tot l'alumnat puga menjar en el mateix torn, amb la millora els accessos dels proveïdors i del personal a la zona de restauració escolar», explica el regidor d'Educació, José Antonio Cuberos, i afig que «s'han adequat les aules a les noves necessitats del cicle d'infantil amb la creació d'una nova classe i accessos comunicats amb el pati».

També s'ha rehabilitat l'àrea administrativa per a poder atendre les famílies, amb l'accessibilitat en l'entrada del centre, i que ha sigut revisada en l'acte de recepció de les obres pel personal tècnic de l'Ajuntament, acompanyats del director del centre David Masiá, la regidora de Cultura, Dolors Gimeno, i el regidor d'Educació, José Antonio Cuberos.

Després de la finalització i recepció de les obres de l’Edificant el CEIP Bertomeu Llorens inicia un projecte de remodelació del pati per a renaturalitzar una zona afectada per les arrels dels arbres.

Paral·lelament, el projecte de la nova aula, 'Centres cuiners: centres promotors de l'adquisició d'hàbits permanents d'alimentació saludable, sostenible i de proximitat' s'inaugurarà el pròxim 27 de març, amb una xarrada del cuiner Ricard Camarena.

Pujar