elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Catarroja aprofita el descans nadalenc per a reformar els seus centres educatius

L'Ajuntament de Catarroja aprofita el descans nadalenc per a reformar els seus centres educatius
  • Els CEIP Joan XXIII, Bertomeu Llorens i Paluzié han rebut diferents reformes durant aquestes dates de vacances escolars mentre que el Vila Romana ha vist intensificats els seus treballs de reforma inclosos en el Pla Edificant de la Generalitat

L'Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria d'Escolarització ha planificat diferents actuacions en els seus centres educatius durant les festivitats per les festes nadalenques. Així doncs, els CEIP Joan XXIII, Bertomeu Llorens i Paluzié han rebut diferents reformes en les seues instal·lacions mentre que s'han accelerat els treballs de renovació, inclosos dins del Pla Edificant de la Conselleria d'Educació, en el CEIP Vila Romana.

D'aquesta manera, l'alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, i el regidor d'Escolarització, José Antonio Cuberos, han volgut comprovar in situ l'estat de les obres en una visita realitzada durant el matí de hui als centres. Monzó ha destacat “la coordinació del treball entre centres i la regidoria que ha propiciat que les obres de curta duració es pogueren realitzar fora del calendari escolar sense causar molèsties al funcionament d'aquests”. Per part seua, Cuberos ha remarcat que des de “la regidoria es fa un seguiment exhaustiu de les necessitats dels centres, treballant sempre en solucions que puguen servir per a millorar les instal·lacions, a més comptem amb la predisposició de la Conselleria d'Educació que ha apostat sempre per una qualitat del sistema educatiu valencià partint, en aquest cas per la millora de les seues instal·lacions amb el Pla Edificant”.

Els treballs realitzats en aquestes festes han atés les peticions dels equips directius dels centres. Així doncs en el CEIP Joan XXIII s'ha millorat l'espai destinat als banys dins de l'aula especial per a 2 anys. En la mateixa línia, en el CEIP Bertomeu Llorens s'ha adequat un bany en la planta baixa per a atendre les necessitats de l'alumnat amb problemes de mobilitat. Finalment, en el CEIP Paluzié s'ha treballat en la millora del pati per a dotar-lo de jocs educatius i zones d'esbarjo.

En un altre àmbit, el Vila Romana ha pogut, accelerar durant aquests dies els seus treballs de renovació intensa projectats dins del Pla Edificant i que contemplen la millora al pati, construcció d'espais amb ombra i la renovació del sòl de la zona d'infantil.

Pujar