elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El jurat evalua les tapes la ruta Tapa-rroja

El jurat evalua les tapes la ruta Tapa-rroja
  MÉS FOTOS
  El jurat evalua les tapes la ruta Tapa-rroja - (foto 2)

  El crític gastronòmic Santos Ruíz ha recorregut els 14 bars i restaurants de Catarroja que participen en la Ruta TAPA-RROJA. Ha tastat les dues modalitats de tapa que ofereix cada establiment, una casolana i altra "autòctona". Ell serà l'encarregat de valorar-les i puntuar-les. Del criteri del jurat eixirà una guanyadora de cada categoria. Els consumidors també decidiran quines són les seues tapes favorites. El beredicte es coneixerà quan finalitze la ruta.

  De moment, en els dos primers dies, la Ruta de la Tapa ha atret a una gran quantitat de públic que ha recorregut els establiments participants per a tastar les delícies que ofereixen.

  TAPA-RROJA se celebra de dijous a diumenge, des del dia 16 de febrer al 12 de març.

  Esta ruta, que se celebra per primera vegada a Catarroja, pretén distingir-se a les altres, i per açò, cada participant entra a concurs amb dues tape,s una d'elles denominada "autòctona" i altra casolana.

  Cadascuna d'elles, es valorarà per separat. Hi haurà un reconeixement a l'establiment per votació popular dels consumidors i un altre premi triat pel jurat professional format per Santos Ruíz, crític gastronòmic, Manuel Espinar, president de la Federació Valenciana d'Hosteleria i Luca Bernasconi, propietari del restaurant El Celler del Tossal de València.

  Tapes i cervesa artesanal

  A més, la ruta es diferencia perquè també podran degustar una cervesa artesana de qualitat i de elaboració local, juntament amb les tapes, tot açò pel preu de 2,75 €.
  L'oferta és tan àmplia, que també té l'opció de finalitzar la vetlada prenent una copa o un còctel.

  Qui prove les tapes dels diferents establiments i vote a la que més li agrade, entrarà en un sorteig en el qual pot guanyar:

  • Un sopar per a 2 persones en els establiments participants.
  • Visita a les instal-lacions i tast per a dos persones, patrocinat per Antiga Artesana.
  • Caixa de 6 unitats de cervesa Antiga Artesana.

  Sols s'ha de demanar el segell en els establiments en els quals es taste la tapa, i amb 3 segells ja es pot participar. S'ha d'emplenar el cupó amb les dades personals i votar la tapa favorita i la tapa autòctona.

  A més, comprar en el comerç local també té premi, ja que s'entra en el sorteig d'un xec valorat en 100€ patrocinat per ACYPE. S'ha de tindre dos segells de comerços associats a ACYPE, juntament amb els tres d'hostaleria.

  Esta iniciativa s'ha promogut a través de ACYPE, i amb la col·laboració de la Regidoria d'Impuls Econòmic de l'Ajuntament de Catarroja. S'ha tractat de promocionar un sector tan important en el nostre municipi, com és la hostaleria, i fomentar la competitivitat en qualitat entre els diferents establiments de la localitat.

  L'objectiu principal d'aquesta campanya, és el de donar a conèixer als nostres veïns i veïnes, així com als de pobles propers, la riquesa i varietat gastronòmica dels nostres bars i restaurants, mostrant la seua qualitat, així com la dels productes locals com la cervesa artesana i la dels diferents comerços.

   

  Pujar