elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La guia “Coneix Catarroja: La ruta dels ODS” es presenta en les III Jornades de Ciutat Educadora

La guia “Coneix Catarroja: La ruta dels ODS” es presenta en les III Jornades de Ciutat Educadora
  • «La publicació explica les tres rutes de passeig que es proposen al voltant dels ODS», explica la regidora de Ciutat Educadora, Núria Blanch

Catarroja celebra la jornada #EducatingCityDay, Dia Internacional de la Ciutat Educadora, amb la celebració de dues rutes, incloses en la programació de les III Jornades de Ciutat Educadora, baix el lema "Catarroja: Participació, patrimoni i sostenibilitat".

La ruta "Coneix Catarroja: la ruta dels ODS", a càrrec d'Albano López en una activitat oberta a la ciutadania, que té el suport de la publicació de la guia, una publicació per apropar els Objectius de Desenvolupament Sostenible a la ciutadania i món educatiu a través dels edificis catarrogins. La guia és també un recurs educatiu per als centres escolars i de coneixement de la localitat. El segon dels passeigs està basat en la Cultura amb la ruta d'interpretació "Art, patrimoni local i ODS" de la mà de Cèsar Guadeño i Albano López.

Enguany el lema general de la commemoració és “La cultura, font de creació i aprenentatges a la Ciutat Educadora”, una oportunitat «per posar en valor el nostre treball diari a favor d'una educació inclusiva i per reflexionar sobre el paper essencial que la cultura exerceix en la construcció de les nostres comunitats i en la formació de les nostres identitats», explica la regidora de Ciutat Educadora, Núria Blanch.

Les jornades es clausuraran demà divendres, 1 de desembre, amb l'espectacle de dansa «Pélvico» de la companyia OtraDanza, i l'acte de reconeixement a l'alumnat excel·lent i al professorat jubilat el curs 2022-2023, amb la intervenció del regidor d'Escolarització, José Antonio Cuberos, i el tancament de les jornades a càrrec del vicealcalde de Catarroja, Jesús Monzó, amb la lectura del manifest de l'AICE amb motiu del Dia Internacional de la Ciutat Educadora.

Pujar