elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El festival Sifasol celebra els seus deu anys amb un cartell d’excepció

El festival Sifasol celebra els seus deu anys amb un cartell d’excepció
  • Marlango tancarà quatre nits dedicades a la música i a reviure l'ambient de poble al carrer

El Sifasol compleix en 2022 la seua desena edició i ho vol fer en gran. Així doncs, del 28 de juny a l'1 de juliol ha plantejat el cartell més potent de la seua història amb el colofó en la jornada de clausura que posarà Marlango. Un any més, el Sifasol es realitzarà a la nit, a la fresca, en la plaça Llotgeta i encara que el seu caràcter és gratuït, amb l'objectiu d'evitar aglomeracions, es controlarà l'accés mitjançant invitacions que es podran recollir a la Casa de la Cultura a partir del dia 13 de juny de 16,30 a 20,30.

“Enguany recuperem amb molta força l'essència del Sifasol per a poder gaudir de diferents estils musicals amb actuacions d'un nivell exquisit, i qu enguany a més, prenen a dones músiques com protagonistes”, explica Dolors Gimeno, regidora de Cultura. “Esdeveniments com el Sifasol no sols serveixen per a omplir de cultura els nostres carrers, sinó que també fan poble, ja que ens tornem a juntar al carrer a la fresca per celebrar i quina manera millor per a això que amb bona música”, explica Jesús Monzó, alcalde de Catarroja.

Així doncs, fins a la plaça de la Llotgeta es traslladarà una gran selecció musical, que arrancarà el dimarts 28 amb la cantant de jazz Viktorija Pilatovic, la lituana establida a València traslladarà al costat de la seua banda les melodies dels seus tres discos publicats. Dimecres 29 arribarà la música amb toc cubà que traslladarà Catarroja, Arahí, una artista amb una espectacular trajectòria musical acompanyada per la banda Con Toque Cubano i que farà les delícies del públic. El dijous 30 serà el torn del trio de dones Marala, qui no van poder actual en el Sifasol de 2021 i que vindran a llevar-se aquell regust amarg demostrant el seu talent musical. Finalment, com a colofó, l'1 de juliol aterrarà Marlango, una banda completament consolidada en el panorama estatal i liderada de manera carismàtica per Leonor Watling.

Tots els concerts es realitzaran a les 22.30 hores en la plaça Llotgeta i serà necessària una invitació per accedir. Per a fer-se amb una cal acudir a la Casa de la Cultura i recollir l'entrada, només es podrà dues invitacions per persona.

Pujar