elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Falla Plaça de la Regió de Catarroja tindrà Faller Major 2023

La Falla Plaça de la Regió de Catarroja tindrà Faller Major 2023
  • En el seu any, regnarà tal com ho faria una Fallera Major

Divendres passat 4 de juny, la Junta General de la Falla Plaça de la Regió de Catarroja va triar als seus representants per a les Falles 2023, amb una novetat, triant com a representant a un jove en el càrrec de Faller Major de la comissió fallera. El triat és Erik Lozano i estarà acompanyat per Itziar Tomás com a Fallera Major Infantil i per Joan Díaz com a President Infantil.

Erik Lozano ha sigut seleccionat sota els mateixos criteris que es tria a una Fallera Major i, per conseqüent, realitzarà aqueix mateix paper amb tots els drets i obligacions que representaria el mateix càrrec una dona. Cal destacar, que des de fa un temps existeix el càrrec de Faller Major però és un títol o càrrec honorífic per a res equivalent al càrrec de Fallera Major. Per això, la comissió ha deixat clar que Erik serà la seua màxima representació adulta de la falla amb tots els honors com si el mateix càrrec l'haguera ocupat una dona.

Erik Lozano lluirà en el llibre oficial i en el llibret de falla com a Faller Major de la Falla Plaça de la Regió de Catarroja i s'espera una bona acceptació per part de la resta de comissions de la ciutat.

Pujar