elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comencen les obres d'ampliació i millora en el CEIP Bertomeu Llorens de Catarroja

Comencen les obres d'ampliació i millora en el CEIP Bertomeu Llorens de Catarroja
  • 800.000 euros de pressupost per a la construcció del nou menjador i l'adequació de les aules, el pati i la zona administrativa

El CEIP Bertomeu Llorens de Catarroja ja té en marxa el Pla Edificant sol·licitat per l'Ajuntament de Catarroja a la Conselleria d'Educació. Aquest programa va invertir prop de 800.000 euros en una gran obra que millorarà substancialment les instal·lacions del CEIP Bertomeu Llorens ja que se li dotarà d'un nou menjador escolar, així com una adequació de les aules i el pati.

D'aquesta manera, l'alcalde de Catarroja, Jesús Monzó ha realitzat la visita d'inici d'obres al costat de l'equip encarregat a executar-les per a conéixer de primera mà l'abast de les mateixes i posar tant a la regidoria com a l'Ajuntament a disposició per a millorar en el que siga necessari aquest procés.

Monzó ha destacat “la coordinació del treball entre el centre i la regidoria que ha permés que, sota l'obligatori compliment dels tramits previs, que el CEIP Bertomeu Llorens vaja a tindre unes noves instal·lacions modernes i que milloraren substancialment el dia a dia de l'alumnat i personal del centre, una cosa primordial per a l'ajuntament que presidisc”. Per part seua, Cuberos ha remarcat que des de “la regidoria es fa un seguiment exhaustiu de les necessitats dels centres, treballant sempre en solucions que puguen servir per a millorar les instal·lacions, a més comptem amb la predisposició de la Conselleria d'Educació que ha apostat sempre per una qualitat del sistema educatiu valencià partint, en aquest cas per la millora de les seues instal·lacions amb el Pla Edificant”.

Els treballs, començaran hui amb la construcció d'un nou menjador escolar en el centre. Aquesta obra es realitzarà al marge de les actuals instal·lacions del centre, ja que es realitzarà en l'espai actualment destinat a l'aparcament. D'igual forma, durant l'estiu s'actuarà en l'adequació de les aules, en la millora del pati i la zona administrativa, ateses les peticions del personal del centre, esperant que tot aquest preparat per a l'inici del nou curs escolar 2023/2024.

Pujar