elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Catarroja torna a l'escola amb estrena del nou menjador del CEIP Bertomeu Llorens

Catarroja torna a l'escola amb estrena del nou menjador del CEIP Bertomeu Llorens
  • Més de 2.706 xiquets i xiquetes d’Infantil i Primària i 1.694 d’alumnat en ESO han iniciat hui el curs als centres educatius de Catarroja

Més de 2.706 xiquets i xiquetes d’Infantil i Primària i 1.694 d’alumnat en ESO han iniciat hui el curs als centres educatius de Catarroja. El nou curs ha començat amb instal·lacions noves i renovades a alguns col·legis del municipi i amb la il·lusió de mestres, professorat i alumnat per encetar una nova etapa.

Així doncs, els xiquets i xiquetes del CEIP Bertomeu Llorens s’han trobat amb una sorpresa molt especial en aquest primer dia d'escola. Hui s’estrena el nou menjador de escolar després que els tècnics de l'Ajuntament hagen acceptat l'ocupació de l'obra amb el nou mobiliari. “Aquesta instal·lació s'inclou en les obres del Pla Edificant del centre amb una inversió d'un milió d'euros”, segons ha indicat el regidor d'Educació, José Antonio Cuberos.

El menjador escolar del Bertomeu Llorens no és l’única instal·lació que l’alumnat de Catarroja ha estrenat hui. Les xiquetes i xiquets de CEIP Jaume I el Conqueridor s’han trobat amb la zona esportiva totalment renovada i llesta per fer-los disfrutar a l’hora del pati. Aquesta actuació també ha estat inclosa al pla Edificant que s’esta portant endavant al centre i que tindrà un cost total de 800.000 €.

Obres de l'Edificant

Tant al CEIP Bertomeu Llorens com al CEIP Jaume I el Conqueridor continuen les obres per a millorar altres instal·lacions entre les que destaquen les zones d’infantil d’ambdós col·legis i la part d’administració del Jaume I. El treball a les instal·lacions no ha impedit que s’hagen iniciat les classes amb total normalitat, això sí, amb la zona d’obres ben acotada per garantir la seguretat de l’alumnat i la resta del personal de l’escola.

Altres etapes educatives

Els centres de zero a tres anys de la localitat també han iniciat de forma escalonada el curs. L'alumnat de programes formatius i FPB de segona oportunitat ho faran dimecres dia 13, les classes de Formació de Persones Adultes, el dia 18 de setembre i el dia 25, la formació de persones en l’Escola Oficial d’Idiomes.

Pujar