elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Catarroja tanca una nova edició de l’Escola de Nadal

Catarroja tanca una nova edició de l’Escola de Nadal
  • 156 xiquets i xiquetes d'entre 3 i 12 anys han pogut gaudir d'aquesta alternativa d'oci educatiu durant les festivitats nadalenques proposta per la regidoria d'Infància, Joventut i Adolescència

L'Ajuntament de Catarroja, mitjançant la regidoria de Joventut, Infància i Adolescència, com cada any ha posat en marxa la seua Escola de Nadal, que enguany s'ha realitzat en el CEIP Paluzié. Aquesta activitat, que no va parar durant els anys de la pandèmia, ha comptat en aquesta edició amb una àmplia participació de 156 xiquetes i xiquets d'entre 3 i 12 anys que s'han pogut sumar a aquesta alternativa d'oci educatiu, recuperant les xifres de participació de 2019.

“Oferir una alternativa d'oci educatiu a la ciutadania més jove del municipi, així com permetre a les famílies poder conciliar amb la vida laboral durant aquests dies festius és el principal objectiu que busquem complir amb l’Escola de Nadal. Un any més hem volgut reforçar les activitats lúdiques que ja ofereix la regidoria per Nadal amb activitats educatives i que al seu torn recuperen tradicions molt arrelades com la de cantar nadales, tal i com ens van demostrar en la seua visita a l’Ajuntament”, ha explicat Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja

Així doncs, a més de les activitats desenvolupades en el CEIP Paluzié, on transcorria la Escola de Nadal, es van programar dues activitats que van fer les delícies dels més menuts. En primer lloc, una eixida al Parc d’Oci Nadalenc, situat en el pavelló municipal, amb desenes d'activitats pensades per a xiquets i xiquetes de totes les edats i una activitat que combinava la cultura amb la tradició, com ha sigut una eixida a cantar nadales.

Els i les assistents a l’Escola de Nadal van estar assajant les cançons típiques nadalenques per a després interpretar-les a la residència de persones majors Parqueluz i a les treballadores i treballadors de l'Ajuntament de Catarroja. Una experiència que abans era un imprescindible del Nadal, eixir a cantar per a demanar les estrenes, i que s'ha volgut rememorar en aquesta activitat.

 

Pujar