7 d’agost de 2020 7/8/20

Catarroja s'ahereix a la xarxa d'Agències d'Ocupació i Desenvolupament local de València

Catarroja s'ahereix a la xarxa d'Agències d'Ocupació i Desenvolupament local de València - (foto 1)

  L'Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria d'Impuls Econòmic, s'ha adherit a la xarxa d'agències d'ocupació i desenvolupament local de la província de València. Este projecte, promogut per l'empresa pública de la Diputació de València Divalterra, pretén establir una xarxa d'estos serveis per a col.laborar i facilitar el treball dels consistoris en esta matèria.

  L'adhesió a este projecte suposa l'accés a una plataforma telemática de col.laboració en la qual s'agilitza el treball i els tècnics que gestionen esta matèria poden accedir a la informació de manera àgil i ràpida. Així mateix, el personal municipal també rebrà formació tant presencial com online sobre promoció econòmica i desenvolupament.

  Projectes conjunts

  Altre dels beneficis és el treball compartit a partir de la col.laboració de les Agències d'Ocupació i Desenvolupament local dels municipis a l'hora d'elaborar i presentar projectes conjunts tant en l'àmbit provincial com en altres iniciatives, com les depenents de fons europeus.

  La xarxa també inclou plataformes de discusió i estratègies a l'hora de difondre la informació i les campanyes vinculades amb els aspectes relacionats amb la promoció i desenvolupament econòmic i local.

  Per a la primera Tinent d'Alcalde i regidora d'Impuls Econòmic, Lorena Silvent, esta plataforma és "una eina important a l'hora de facilitar el treball per posar en pràctica les polítiques de promoció econòmica i desenvolupament local". "El treball conjunt amb altres ajuntaments i administracions ens obri més possibilitats per a potenciar el nostre teixit productiu i, per tant, crear ocupació", ha afegit.

  Pujar