elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Catarroja presenta una nova edició del programa ‘Estiu Esportiu’

Catarroja presenta una nova edició del programa ‘Estiu Esportiu’
  • Una oferta d'activitats lúdiques i esportives dirigides al públic infantil de 6 a 16 anys durant els mesos d'estiu.

Comença el període de preinscripció en línia per a la programació especial 'Estiu Esportiu' organitzada per l'Ajuntament de Catarroja en el Pavelló Municipal i dirigida al públic infantil durant els mesos d'estiu.

"És una iniciativa dirigida a la població més menuda del municipi que comprén una oferta lúdica i variada que fomenta l'activitat física i les relacions socials, i que s'uneix a altres programes municipals amb els quals apostem per facilitar que les famílies puguen conciliar durant les vacances escolars", afegeix l'alcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent.

Una vegada més, es pretén oferir als xiquets i xiquetes un espai per a millorar la seua condició física, desenvolupar coneixements i habilitats motrius, impulsar la seua creativitat, socialitzar entre iguals i gaudir d'un estiu ple d'oci actiu i saludable.

Com cada any, el programa abastarà multitud d'esports i disciplines com el futbol, el bàsquet, rugbi, voleibol o handbol, així com activitats lúdiques i tallers de manualitats, teatre, ball, música i jocs com a cerca tresors, escacs o guerres d'aigua, a més d'activitats aquàtiques en la piscina.

Les activitats es dirigeixen al públic jove nascut entre 2008 i el 2017 i es desenvoluparan per setmanes, des del 25 de juny al 2 d'agost, amb el següent horari: entrada des de les 8.30-9.00 h i la eixida entre les 13.30-14 h. Les preinscripcions es poden realitzar de manera telemàtica fins al 29 de maig.

A aquesta programació, l'Ajuntament de Catarroja, suma els cursos intensius de natació en la piscina coberta municipal per a totes les edats: bebés, prebenjamins, benjamins, adaptats, adults i modalitat educativa. De l'1 al 14 i del 15 al 28 de juliol de dilluns a divendres i amb diferents horaris i preus segons la categoria.

Pujar