elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Catarroja prepara una nova edició de la Fira Orienta’t

Catarroja prepara una nova edició de la Fira Orienta’t
  • Lorena Silvent: “Des de Catarroja apostem per esdeveniments com la Fira Orienta’t que ajuden a la joventut del nostre poble a prendre decisions realment importants en les seues vides”

L'Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria d’Infància, Adolescencia i Joventut, ha organitzat per als dies 27, 28. 29 i 30 de març, en el Teatre Auditori, la Fira Orienta't, dirigida a l'alumnat de Secundària i Batxillerat de tots els centres educatius de la població, amb la finalitat d'oferir a l’alumnat una informació extra que contribuïsca a decidir millor quina opció formativa s'adequa més als seus interessos.

"La joventut és el nostre present i futur, per això des de Catarroja apostem per esdeveniments com la Fira Orienta’t que els ajuden a prendre decisions realment importants en les seues vides, una oportunitat per al desenvolupament", comenta la Vicealcaldessa Lorena Silvent i Ruiz

Així doncs a la Fira Orienta’t, s’impartiran xarrades per l'equip d'orientadores, dinàmiques de grup i formació en l’ús de les noves tecnologies. A més, els i les participants rebran informació detallada sobre les diferents opcions educatives i professionals relacionades amb l'etapa en la qual es troben. També es realitzarà una orientació individualitzada per a ajudar-li’ls en la presa de decisions

Per últim, recordar que des del departament de Joventut hem programat unes sessions de portes obertes per a tota la població que vulga interessar-se també per la diversitat d'ofertes educatives que es poden triar. Seran el dilluns 27, de 16 a 18 hores, i el dimecres 29, de 16 a 18 hores.

Pujar