elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Catarroja organitza viatges per descobrir les comarques valencianes

Catarroja organitza viatges per descobrir les comarques valencianes - (foto 1)

  El pròxim diumenge 20 de maig veïns i veïnes de Catarroja podran descobrir el municipi de la Font de la Figuera, a la Costera, una zona considerada com la "Toscana Valenciana" pel conreu de les vinyes i la presència d'algunes de les bodegues de vi més significatives de la nostra geografia.

  Esta serà la segona visita del programa "Descobreix les nostres comarques", de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Catarroja. El passat 29 d'abril la ciutadania ja va poder conéixer Otos, a la Vall d'Albaida, població que compta amb més de 30 rellotges de sol repartits al llarg de tot el casc urbà.

  L'última de les visites serà el 17 de juny. Les persones inscrites viatjaran a Segorbe, la capital de l'Alt Palància, que posseeix un casc antic declarat Bé d'Interés Cultural i un patrimoni artístic i monumental destacat.

  En cadascuna d'estes visites, previstes per a un màxim de 80 persones, el consistori oferirà de manera gratuïta el transport i la corresponent visita turística guiada. Cada excursió comptarà amb guies i monitors que acompanyaran als participants.

  La regidoria de Cultura pretén amb esta iniciativa que les catarrogines i els catarrogins coneguen les comarques valencianes i descobrisquen el ric i divers patrimoni cultural de la nostra geografia.

  Per al regidor de Cultura i Alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, es tracta d'una iniciativa amb l'objectiu que "les ciutadanes i els ciutadans de Catarroja tinguen un accés, de manera gratuïta, a l'oferta cultural i turística dels pobles valencians". "El nostre poble està fent un important esforç per a convertir-se en una referència del turisme cultural i per això també volem que els veïns i veïnes de la localitat puguen apreciar altres experiències de localitats del nostre territori", ha afegit.

  Pujar