elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Catarroja obrirà la seua piscina d'estiu seguint totes les mesures de seguretat

Catarroja obrirà la seua piscina d'estiu seguint totes les mesures de seguretat
  • Més vigilància i neteja per a poder permetre que les persones de Catarroja tinguen un espai per a refrescar-se en els mesos més càlids de l'any

L'Ajuntament de Catarroja tindrà enguany  piscina d'estiu. Així doncs, una vegada s'han valorat totes les recomanacions sanitàries per les autoritats per a la seua obertura, s'han implementat les mesures de vigilància i higiene permetent que a partir del 12 de juny i fins al 12 de setembre, qui així ho desitge, puga donar-se un capbussó en aquest recinte municipal.

“Hem fet un esforç perquè la piscina d'estiu estiga oberta aquest curs, realitzant una inversió en seguretat i en higiene perquè tot el recinte s’adapte a les circumstàncies actuals. A poc a poc anem recobrant la normalitat i aquest és un dels serveis que l'any passat no vam poder oferir i que ara donarem amb totes les garanties que és l'única forma responsable per a poder oferir-ho”, explica Alejandro García, regidor d'Esports.

La piscina tindrà un ampli horari, de 10.30 a 22 hores, de dilluns a diumenge. L'única particularitat serà entre el 28 de juny i el 31 de juliol (de dilluns a divendres), quan l'horari de matí, de 10.30 a 14 hores estarà reservat per a les activitats dirigides als xiquets i xiquetes del municipi.

L'aforament de la piscina serà reduït, marcat per la normativa autonòmica, d'un 75%. Pel que fa a l'accés, qui així ho desitge podrà adquirir un bo en les mateixes instal·lacions per a banys determinats o un bo destinat a les famílies. L'incompliment de les normes especials per la situació actual comportarà la retirada del mateix i l'expulsió del recinte.

Pujar