elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Catarroja obri les inscripcions per a la seua Escola de Nadal

Catarroja obri les inscripcions per a la seua Escola de Nadal
  • Aquest dijous 10 de novembre obri el periode d’inscripcions per a ‘Un Nadal de Cultura’ l’escola de Nadal que es desenvoluparà del 26 de desembre al 5 de gener al CEIP Paluzié

L'Ajuntament de Catarroja, mitjançant la regidoria de Joventut, Infància i Adolescència, com cada any per aquestes dates, llança la campanya de preinscripció l'Escola de Nadal, la qual es realitzarà al CEIP Paluzié, amb una oferta de places limitades. Aquesta activitat, enguany sota el títol, ‘Un Nadal de cultura’, busca desenvolupar i potenciar les habilitats socials, les capacitats cognitives i psicomotrius, a més de fomentar les relacions intergeneracionals de cada participant.

“‘Nadal de Cultura’ continúa amb el seu objectiu doble de, per una banda, ajudar a les famílies a poder conciliar la vida laboral i la familiar quan tanca l’escola per les vacances d’hivern, i d’altra, per a oferir una oferta d’oci, cultural i social als infants en estes dates. Com en les edicions anteriors, continuem treballant de valent recolzats amb la bona experiència que hem tingut per fer d’aquest un lloc d’esplai i segur”, ha explicat Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja

L'horari de l'activitat serà de 9 a 14 hores, amb un servei de guarda i custòdia gratuït a partir de les 8 hores, i es durà a terme els dies 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre, així com el 2, 3, 4 i 5 de gener. L'Escola de Nadal està dirigida a xiquetes i xiquets que es troben cursant educació infantil de 2n cicle fins a 6é de primària, que estiguen matriculats/des en un centre ordinari, i complisquen alguns d’aquests requisits: Que la persona participant estiga matriculada en un centre educatiu de Catarroja, que la persona participant, pare, mare o tutor/a legal, estiga empadronada en el municipi, que pare, mare o tutor/a legal treballen en la localitat.

El període d’inscripció de l’Escola de Nadal comença aquest dijous 10 de novembre i finalitza el dilluns 28 de novembre, sent el mateix dilluns 28 l'últim dia per a formalitzar el pagament. L'activitat té un preu únic de 35,00 euros. Per a realitzar les inscripcions s’ha de fer el tràmit de forma telemàtica en la seu online de l’Ajuntament de Catarroja. D’altra banda, també es pot sol·licitar cita prèvia a l'OIAC i fer el tràmit de forma presencial. Les places són limitades i s'assignaran per rigorós ordre d'entrada.

Pujar