elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Catarroja llança l’Escola de Pascua de l’11 al 14 d’abril

Catarroja llança l’Escola de Pascua de l’11 al 14 d’abril
  • El periode de incripció será del 6 al 20 de març i es podrá fer per via telemàtica o amb cita previa a l’Oficina d'Atenció Ciutadana de Catarroja

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Catarroja oferirà l’Escola de Pasqua per als xiquets i xiquetes des de segon cicle  d’infantil fins a sisé de  primària i la matrícula es podrà fer telemàticament del 6 al 20 de març a la seu electrònica de l’Ajuntament. D’altra banda, també es pot sol·licitar cita prèvia a l'Oficina d’Atenció Ciutadana de Catarroja i fer el tràmit de forma presencial. Les places, que són limitades, s'assignaran per rigorós ordre d'entrada.

“Aquesta activitat naix per a donar resposta a la necessitat de cuidar i atendre  de forma segura i lúdica als més menuts en el seu període vacacional i facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral. L’Ajuntament ha apostat sempre per aquesta activitat que s’ha demostrat com un espai segur i de trobada on les famílies repetixen any rere any” ha assenyalat Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja.

L’Escola de Pasqua, que enguany es realitzarà de l’11 al 14 d’abril, amb un horari de 9 a 14 hores (amb opció de matinera gratuita a partir de les 8 hores) al CEIP Paluzié de Catarroja, a més d’oferir activitats d’oci i culturals, també està preocupada pel vessant educatiu. en aquesta edició treballarà entorn a les tradicions i cultura d’aquesta festa i comprén activitats lúdiques i didàctiques, pensades perquè cada participant puga gaudir divertint-se alhora que aprén coses noves, així com desenvolupar les seues habilitats socials.

Aquesta activitat naix amb un doble objectiu, per una banda oferir una oferta d’oci, cultural i social a la xicalla, on puguen desenvolupar les seues habilitats socials, cognitives i psicomotrius de cada participant i, per altra, ajudar a les famílies a poder conciliar la vida laboral i la familiar davant el tancament per vacances dels centres docents.

Aquest programa d’Escoles Vacacionals municipals és un espai segur on els més menuts podran gaudir d’un ambient lúdic amb un preu únic que continua sent de 18,20 euros. Per a més informació i consultes es pot contactar via telemàtica al correu joventut@catarroja.es o al 961 27 44 41.

Pujar