elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Catarroja dóna la benvinguda a NRF España en el parc empresarial

Catarroja dóna la benvinguda a NRF España en el parc empresarial
  • L'alcaldessa Lorena Silvent, ha pogut visitar les noves instal·lacions al costat d'Eduardo Gijón Pérez, Gerent de NRF España i Claudia Fernández, Directora d'Exportació

MÉS FOTOS
Catarroja dóna la benvinguda a NRF España en el parc empresarial - (foto 2)

Catarroja és la ciutat que l'empresa NRF España, empresa líder proveïdora de components de recanvi per a automòbils i solucions de refrigeració industrial, ha triat per a continuar amb el seu pla de creixement i expansió. La nova plataforma, situada al parc empresarial catarrogí, se situa en primera línia de la V31, una zona prevalga prop del Port de València i de la capital i compta amb 12.700 metres quadrats i una parcel·la de 20.300 metres quadrats.

"Ens sentim molt orgullosos que el parc empresarial de Catarroja, un dels més potents de la comarca, aculla a una empresa capdavantera com NRF España, ja que serà un motor important del creixement econòmic de la nostra ciutat i segur, un pol d'atracció empresarial. És una aposta per part de l'Ajuntament continuar innovant i modernitzant el polígon per a fer possible que el sòl industrial del nostre municipi siga atractiu per a noves inversions i noves empreses que volen créixer i que aposten pel futur", va explicar l'alcaldessa Lorena Silvent, durant la visita feta a les noves instal·lacions de l'empresa, al costat d'Eduardo Gijón Pérez, Gerent de NRF España, i Claudia Fernández, directora d'Exportació.

Eduardo Gijón Pérez, va expressar: "Estem emocionats per l'expansió que representa una fita rellevant en el creixement de NRF Ibèria & Overseas. Aquest nou magatzem no sols soluciona els problemes de falta d'estoc dels nostres distribuïdors, sinó que també reforça el nostre compromís amb la sostenibilitat. La nostra estructura logística de primer nivell redueix la petjada de carboni derivada tant de les llargues cadenes de subministrament habituals cap a la península Ibèrica com de l'excessiva fragmentació de la distribució".

Nou magatzem de NRF

El nou magatzem logístic de NRF España, que iniciarà el seu funcionament operatiu a primers de 2024, disposa de 20 molles de càrrega, 3 rampes d'accés per a camió, 4 portes d'accés i una altura lliure de 12 metres. A més, està previst que obtinga el certificat mediambiental BREEAM, un segell de reconegut prestigi mundial que avalua i certifica la sostenibilitat en l'edificació.

Pujar