elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Catarroja destina 60.000 euros a l’oferta socieducativa del 2024

Catarroja destina 60.000 euros a l’oferta socieducativa del 2024
  • La regidoria d’Educació de Catarroja ha posat en marxa l’oferta socieducativa per al 2024

  • Des de l’àrea es proposen als centres escolars diverses activitats que complementen el currículum acadèmic, i són els centres els que decideixen quines són les més adients per a ells

 

Xerrades sobre educació emocional destinades a xiquetes i xiquets de primer i segon de primària, per ajudar-los a fer front situacions difícils, dins i fora de l’àmbit escolar. Tallers sobre la prevenció de l’ús inadequat de les pantalles per a l’alumnat de tercer de primària. Formacion per previndre el consum d’alcohol i per fer un ús responsable de les xarxes socials per a joves de primer de l’ESO o programes per apropar als i les alumnes de quart de l’ESO a referents professionals no tradicionals, són algunes de les temàtiques que centraran l’oferta socieducativa de Catarroja per al 2024, com explica José Cuberos, regidor d’Educació, “hem treballat per aconseguir una oferta socioeducativa atractiva per als centres i per a l’alumnat que també donara resposta a les preocupacions de les famílies”.

Les activitats estan pensades per a desenvolupar-se entre gener i juny. El tret d’eixida l’ha donat el programa d’Educació Sexual, una activitat que té com a objectiu fomentar les conductes sanes i responsables en l’àrea sexual, així com relacions igualitàries i equitatives. Estos tallers, que ja han començat, estaran en marxa fins a març als centres escolars que els hagen sol·licitat i estan destinats a xiquets i xiquetes de cinqué i sisé de primària, a persones joves de primer i segon de l’ESO i a les famílies i professorat.

Durant el mes de febrer es celebran també els tallers sobre els ODS (que s’allargaran fins a març), el certamen local de lectura en veu alta «De Viva veu » que serà en el TAC el 24 d’este mes, així com la campanya del teatre en anglés i francés, que serà del 13 al 16 i del 20 al 23 de febrer.

Pujar