elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Catarroja demostra el potencial del seu allipebre en la Fira Mediterrànea Gastrònoma

Catarroja demostra el potencial del seu allipebre en la Fira Mediterrànea Gastrònoma
  • Miguel Raga representant de la Comunitat de Pescadors, ha realitzat la demostració davant desenes de xefs en una de les fires de gastronomia més importants del país

MÉS FOTOS
Catarroja demostra el potencial del seu allipebre en la Fira Mediterrànea Gastrònoma - (foto 2)

Catarroja ha demostrat el potencial gastronòmic del seu plat estrela, l’allipebre, dins de la Fira Mediterrànea Gastrònoma que s'està realitzant aquests dies en Fira València. Gràcies a la col·laboració de la Comunitat de Pescadors representada per Miguel Raga, han cuinat en el recinte davant desenes de reconeguts xefs el plat que converteix a Catarroja en un destí gastronòmic ineludible, despertant un gran interés entre els assistents.

La iniciativa ha partit de la regidoria de Turisme, amb el regidor, Alejandro García, a qui han acompanyat l'alcalde, Jesús Monzó i la vicealcaldessa, Lorena Silvent, els qui han exercit d'ambaixadors d'una marca, la del allipebre de Catarroja que ja compta amb el segell ‘L’Exquisit Mediterrani’ i que a més, des d'enguany el seu Concurs Internacional de allipebre és festa d'interés autonòmic.

Catarroja i el seu allipebre havien d'estar en la cita gastronòmica de referència, com és Mediterrània Gastronoma. L'esdeveniment s'està desenvolupant durant aquests dies en Fira València atraient a milers de professionals del sector de l'hostaleria, gràcies a les seues més de 200 expositors, entre els quals es troba Valencia Turisme, on Catarroja ha realitzat la demostració del seu plat més internacional.

“Col·laboracions com aquesta en una fira tan representativa com és Gastrònoma serveix per a donar a conéixer al sector privat el potencial del producte turístic/gastronòmic que és el nostre municipi. Tot açò dins del gran projecte que ara mateixa està elaborant-se des de la regidoria de Turisme com és el Club de Producte de Catarroja”, explica Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja.

Recentment, des de la regidoria de Turisme es va voler reforçar la importància d'aquest plat amb la celebració del ‘I Concurs professional de Allipebre’ on diferents xefs van competir per cuinar el millor allipebre amb la recepta tradicional i la millor interpretació del plat.

Pujar