elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Catarroja convoca noves ajudes per a esportistes locals

  • A través d'aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Catarroja aposta per donar suport a les carreres professionals d'esportistes de la ciutat que desenvolupen la seua activitat en l'àmbit de l'esport federatiu de competició

L'Ajuntament de Catarroja ha llançat una nova convocatòria d'ajudes dirigides a esportistes individuals de la ciutat que competeixen de manera professional.

Amb una quantia, de fins a un màxim de 900 euros per persona beneficiària, les ajudes estan dirigides a sufragar part de les despeses derivades de la pràctica esportiva i la participació en les diverses competicions de caràcter federatiu.

En concret, són subvencionables els programes esportius a desenvolupar per les persones esportistes individuals d'alt nivell o rendiment i projecció futura en l'àmbit esportiu. També aquelles despeses realitzades durant l'exercici 2023, destinades a formació esportiva, participació en esdeveniments i competicions que se situen fora de la població o a l'adquisició de material i equipament específic de la modalitat esportiva practicada per a l'entrenament i la competició.

El termini per a presentar-se a aquesta convocatòria està obert fins al dimarts 7 de novembre. Les sol·licituds hauran de lliurar-se de manera presencial en l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Catarroja (OIAC) de l'Ajuntament o a través de la seu electrònica.

Pujar