elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Catarroja comença el curs escolar amb novetats en els seus centres educatius

Catarroja comença el curs escolar amb novetats en els seus centres educatius
  • El CEIP Joan XXIII ha estrenat una aula de 2 anys en aquest curs 2022-2023

Aquest matí ha donat principi el primer curs escolar postCovid19. Els centres educatius del municipi han obert les seues portes ja sense els protocols marcats en els cursos anteriors amb la normalitat com a regla fonamental. Els centres que així ho precisaven han rebut o ho faran en breu una renovació en les seues instal·lacions, entre les quals destaca una nova unitat educativa de dos anys en el CEIP Joan XXIII.

“Durant tota la setmana hem visitat els centres escolars del municipi per a comprovar l'estat de les instal·lacions i atendre les necessitats dels equips docents. La comunicació és fluïda i demostra que des de la regidoria s'està treballant amb previsió i diligència”, explica Jesús Monzó, alcalde de Catarroja. “Continuar augmentant l'oferta educativa a Catarroja i millorar les nostres instal·lacions és el nostre objectiu que estem complint amb la col·laboració dels centres i de conselleria, com és el cas de la nova aula de dos anys”, conclou José Antonio Cuberos, regidor d'Escolarització.

Una de les principals novetats durant aquest curs a Catarroja ha sigut la creació d'una nova aula per a xiquets i xiquetes de dos anys en el CEIP Joan XXIII. D'aquesta manera, s'àmplia l'oferta educativa pública en aquesta franja d'edat en el municipi que ja va rebre, el curs passat una aula en el CEIP Vila Romana.

Dins de l'àmbit pedagògic i organitzatiu dels centres aquest curs comença la jornada continuada en el CEIP Joan XXIII on l'Ajuntament es farà càrrec de les activitats extraescolars voluntàries i gratuïtes que oferirà el centre de 16.00 a 17.00 hores. També en aquest nou curs s'ha produït la implantació d'una UECO (unitat especial en centres ordinaris) en el CEIP Vil·la Romana.

Finalment, pel que fa a reformes en les infraestructures escolars, des de la regidoria d'Escolarització s'han posat a la feina per a atendre les demandes dels centres. En aquesta línia, mitjançant un pla Edificant de Conselleria es millorarà la zona d'ombra del pati principal del CEIP Vila Romana, així com els problemes en el sòl de la zona d'infantil. També, durant aquest curs comptem que s'executen les obres del Edificant del Jaume I i del Bertomeu Llorens.

Pujar