elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Catarroja clausura les Jornades de Ciutat Educadora amb el reconeixement a l'alumnat excel·lent i professorat jubilat

Catarroja clausura les Jornades de Ciutat Educadora amb el reconeixement a l'alumnat excel·lent i professorat jubilat
  • El vicealcalde de Catarroja, Jesús Monzó, va llegar el Manifest del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, en una sessió de reconeixement al món educatiu per part del regidor d'Educació, Jose Cuberos

MÉS FOTOS
Catarroja clausura les Jornades de Ciutat Educadora amb el reconeixement a l'alumnat excel·lent i professorat jubilat - (foto 2)
Catarroja clausura les Jornades de Ciutat Educadora amb el reconeixement a l'alumnat excel·lent i professorat jubilat - (foto 3)

Les Jornades "Catarroja: Participació, patrimoni i sostenibilitat", organitzades per la regidoria de Ciutat Educadora han culminat amb el lliurament de diplomes i reconeixement al professorat jubilat i a l'alumnat excel·lent del curs 2022-2023. L'acte, celebrat al TAC de Catarroja, començà amb l'espectacle "Pélvico" de la compañía OtraDanza, que donà pas al parlament del regidor d'Educació, José Cuberos, qui va destacar el paper fonamental de l'educació i la implicació del món educatiu en el desenvolupament d'una societat democràtica.

El regidor d'Educació, José Cuberos, amb la regidora de Ciutat Educadora, Núria Blanch, van lliurar els reconeixements a l'alumnat excel·lent. De Primària a Clara Garcerá Cuartero, Victòria Tamarit i Gradolí, José María Masià Ribes, Paula González Quirós, Emma González Pedrós, Pau Barea Camiña, Amaia Adame Cáceres, Noelia Fuentes Agusten, Sergio Roche Jordán, Xavi Llàcer Boscà, Anabel López Prieto, Martina Vázquez Sánchez, Guilherme Ordoñez de Souza, Hugo Sanz Naya, Valeria Sanz Serra, Iago Bascoy Pérez, Alejandra Peris Díaz, Lucía Muñoz de Morales Vázquez, Nacho Mayo Chacón, Paloma Mayo Raga, i Claudia Silvent Sotelo.

De Secundària a Claudia Chirivella Soria, María Rodríguez Muñoz, Aya Sabrane, Trini Muñoz de Morales, Vázquez, Frayni Isamar Baptista Nogales, Estela Navarro Martínez, Sergi Albert Alba, Alba Achau Quesada, Lola Alapont Salazar, Cristina Ramos Mocholí, i Ismael Arráez Villa.

De Batxiller a Iris María Agredano Laguna, Marta Solaz Paredes, Wissal El Ouafi Fatine, Natalia Quiles Gamón, Eva Albert Vicent, Mario Navarro Llácer, Carmen Romo Chulvi, Mar Algueró Ferriols, Andrea Ballester Martínez, Sara Tamarit Verdeguer, Nuria Garrido Tórtola, i Alejandro Santos.

I a l'alumnat amb millors expedients acadèmics i amb beques de 1.000 euros per a la Universitat a Adrian Alvarez Alapont, Adriana Díaz Aigrot, Marcos Gómez Hernández-Pacheco, Pablo Nácher Navarro, i Ana Valiente González.

El regidor d'Educació, acompanyat per l'alcaldessa, Lorena Silvent, i el vicealcalde de Catarroja, Jesús Monzó, van lliurar també el reconeixement al professorat jubilat en el curs 2022-2023 a Mª Jesús Guillem Aleixandre, María José Gascueña Pérez, Carmen Josefa Raga Guillem, Antonio Ortega Zahínos Marisa Sanz Muñoz, Luisa Contell Daroqui, i al director del Bertomeu Llorens, Vicent Mañes Bertolín.

L'acte es va clausurar amb la lectura del Manifest de l'Associació Internacional de Ciutat Educadora per part del vicealcalde, Jesús Monzó.

Pujar