elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Catarroja celebra el Dia mundial de la Infància amb activitats familiars

Catarroja celebra el Dia mundial de la Infància amb activitats familiars
  • La regidora de Ciutat Educadora, Núria Blanch, agraeix la implicació i participació del Consell Municipal de la Infància i Adolescència (CMIA) en els actes commemoratius

Catarroja ha celebrat el Dia Mundial de la Infància amb activitats lúdiques i formatives al parc del Secanet. En la jornada s’ha dut a terme amb una variada programació organitzada pel Consell de la Infància i Adolescència de Catarroja (CMIA). Entre les activitats, una Gimcana familiar, tallers, i un photocall. A més, el Consell de la Infància i Adolescència celebrarà una assemblea que ha culminat amb la lectura del manifest pels Drets de la Infància.

La regidora de Ciutat Educadora, Núria Blanch ha agraït l'organització dels actes del Dia mundial de la Infància, que se celebra el 20 de novembre,  per part del Consell i ha explicat que «ara fa trenta-quatre anys, les Nacions Unides van aprovar l'acord internacional dels Drets infantils on tots i totes les menors de díhuit anys tenen recollit en un document tots els drets que tenen i que obligatòriament han de ser respectats».

A Catarroja, des de la regidoria de Ciutat Educadora, «situem l'Educació al centre de les polítiques públiques, i impulsem la promoció dels drets i la participació infantil i juvenil com a ferramenta fonamental per a la formació l'esperit de ciutadania i els valors d'una democràcia participativa i solidària», ha destacat la regidora Núria Blanch.

Pujar