elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Catarroja celebra l'exaltació de les seues Falleres Majors de 2024

Catarroja celebra l'exaltació de les seues Falleres Majors de 2024
  • L'alcaldessa Lorena Silvent i el regidor de festes, Miquel Verdeguer, amb les Falleres Majors Itziar Tomás i Claudia Selma, se van encarregar de rebre a les diferents comissions falleres locals i d'altres localitats de la comarca assistents a l'acte.

MÉS FOTOS
Catarroja celebra l'exaltació de les seues Falleres Majors de 2024 - (foto 2)
Catarroja celebra l'exaltació de les seues Falleres Majors de 2024 - (foto 3)
Catarroja celebra l'exaltació de les seues Falleres Majors de 2024 - (foto 4)

El TAC va acollir divendres passat 20 d'octubre l'acte d'exaltació de les Falleres Majors de Catarroja per al 2024. La xiqueta Itziar Tomás Rodríguez i la senyoreta Claudia Selma Navarro van ser exaltades com les màximes representants de les falles de la ciutat en un acte solemne, que va comptar amb la presència de l'alcaldessa Lorena Silvent, el regidor de festes, Miquel Verdeguer, membres de la corporació municipal, directius de la UAFC - Unió d'Associacions falleres de Catarroja -, així com representants de les diferents comissions locals i d'altres municipis de la comarca.

L'acte va començar amb una actuació a càrrec de la Falla La Rambleta, que va donar pas a un dels moments més esperats de la vetllada, l'exaltació de les Falleres Majors de Catarroja. El President Infantil, Juanvi Soler i el president de la UAFC, José López, van ser els encarregats de posar la banda a la xiqueta Itziar Tomás, Fallera Major Infantil i, a la senyoreta Claudia Selma, Fallera Major, respectivament.

Prèviament, es va imposar la banda a les falleres que formen part de les Corts d'Honor. Emma García, Inés Vilanova i Paula Relaño són les xiquetes que completen el quadre representatiu de les Falles de Catarroja, juntament amb la senyoreta Sabrina Rodríguez, en la Cort d'Honor de la Fallera Major.

Els discursos de les Falleres Majors, del President Infantil i del president de la UAFC, van donar pas al lliurament dels detalls al mantenidor infantil Erik Lozano i al mantenidor Borja Selma, tancant així una emotiva cita del calendari faller.

Pujar