5 d’agost de 2020 5/8/20

Catarroja acull el tercer concurs internacional de violoncel

Catarroja acull el tercer concurs internacional de violoncel - (foto 1)
  • El conservatori José Manuel Izquierdo acollirà la tercera edició del certamen Luthiers Clar

  • Desenes de joves instrumentistes provinents de diversos països es reuniran a la localitat de l’Horta Sud

Durant tot el cap de setmana desenes d’instrumentistes provinents de diversos països participaran en la tercera edició del certamen internacional de violoncel Luthiers Clar, que se celebra al Conservatori Professional de Música, José Manuel Izquierdo.  Joves promeses d’entre 14 a 27 anys competiran en tres categories diferents. Podran guanyar premis de fins a 3000 euros i material musical.                                    

El concert d’inauguració serà divendres 31 a les 20h. Actuarà el trio format per Júlia Romero (violí), Paula Hervás (viola) i Samuel Costilla. (violoncel). Dissabte començarà la primera fase eliminatòria i tocarà el violoncel·lista Daniel Acebes a la cafeteria el Diván. Diumenge, els intèrprets que hagen superat la primera fase, competiran en la definitiva segona ronda. Finalment es lliuraran els premis.

El jurat està format per prestigiosos instrumentistes internacionals com Suzana Estefanovic, solista de l’orquestra simfònica d’RTVE; Chu Yi-Bing, professor del conservatori de música de Beijing; Regina Fuentes, professora en el conservatori superior de Castelló, José Enrique Bouché, professor en el conservatori de música Adolfo Salazar de Madrid i Manuel Santapau, vicedirector del conservatori Maestro Vert, de Carcaixent.

Pujar