elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alerten de la presència d'un estafador que demana diners en comerços de Massanassa i Catarroja

Alerten de la presència d'un estafador que demana diners en comerços de Massanassa i Catarroja

    Els comerciants de Massanassa i Catarroja tenen estos dies una mescla d'estupor i d'indignació després de constatar la presència d'una persona, almenys, que es dedica a sol·licitar diners en nom d'associacions i falles de les localitats, unes vegades per a col·laborar en els típics 'llibrets', i unes altres per a col·laborar en festes com la dels clavaris o fins i tot per a suposades jornades esportives.

    Des de la Junta Local Fallera de Catarroja es va emetre el cap de setmana passat un missatge des del qual es recordava que la Junta no realitza cap recollida de diners a canvi de publicitat en el 'llibret'. A Catarroja este servici el realitza una empresa contractada a aquest efecte, AG Nou Art, que té cedits els drets publicitaris i que actua amb total legalitat. Els fallers van recordar que qualsevol petició de diners en el seu nom és una estafa i una il·legalitat.

    En la veïna Massanassa també s'han detectat estafes a comerços locals, segons han denunciat alguns regidors de l'Ajuntament. En esta localitat s'hauria demanat diners per a associacions esportives, religioses o per a altres festivitats de la localitat.

    Els agents de la Policia Local, de tots dos municipis, ja estan sobre la pista de la persona que s'ha dedicat en estos dies a estafar en nom de la festa de tots els veïns.

    Pujar