Castellano

Una nova botiga de moda obri en el centre de Castelló

Una nova botiga de moda obri en el centre de Castelló
  • El comerç està d'actualitat en la capital de la Plana amb noves incorporacions i sonats tancaments

Castelló comptarà a partir de la setmana vinent amb una nova botiga de moda. Se situarà al carrer Colón 59.

Es tracta de l'empresa PACOMARTINEZ que, amb aquesta nova obertura, s'afig a la botiga que ja posseeix la companyia a la província de Castelló i les més de 115 entre Espanya i Portugal.

Per a celebrar l'obertura del nou establiment, el 22 de novembre els visitants podran gaudir d'un esdeveniment exclusiu per l'obertura i participar en els diferents sortejos i jocs amb premi que tindran lloc durant tot el dia.

El nou establiment ocupa 3 persones i té un espai de 80 m². Està decorat en tons blancs per a ressaltar els productes, els colors i els teixits amb l'objectiu de crear una experiència de compra més visual, dinàmica i d'acord amb la nova imatge de la marca.

Estarà obert de dilluns a dissabte de 10.00 a 21.00 hores i en ell es podran trobar totes les categories de productes de la companyia: bosses, motxilles, marroquineria i una extensa col·lecció d'articles de viatge, on les maletes de la marca cobraran especial protagonisme.

En 1958 va començar el viatge de PACOMARTINEZ amb la creació de bosses i maletes acuradament dissenyades per al dia a dia.

En PACOMARTINEZ creiem en les persones. En eixes persones que viatgen diàriament, fins a l'altre costat del món o sense moure's del lloc. Persones reals, amb somnis, necessitats i problemes, que busquen peces de qualitat, útils i boniques.

Cara i creu del comerç local

El comerç està d'actualitat en la capital de la Plana amb noves incorporacions i sonats tancaments. La cara l'aporten PACOMARTINEZ i Roberto Verino; la creu, el tancament de Zara en el mateix centre de la ciutat.

Pujar