Castellano

El jurat del Concurs de Fotografia de la Vaca de Castalla 2023 dona a conéixer els premis d'enguany

El jurat del Concurs de Fotografia de la Vaca de Castalla 2023 dona a conéixer els premis d'enguany
  • El jurat està format per Blas Carrión Guardiola, Antonia Pentinat Ayelo i David Belda, actuant com a secretari, Juan Carlos Cobacho

MÉS FOTOS
El jurat del Concurs de Fotografia de la Vaca de Castalla 2023 dona a conéixer els premis d'enguany - (foto 2)
El jurat del Concurs de Fotografia de la Vaca de Castalla 2023 dona a conéixer els premis d'enguany - (foto 3)
El jurat del Concurs de Fotografia de la Vaca de Castalla 2023 dona a conéixer els premis d'enguany - (foto 4)
El jurat del Concurs de Fotografia de la Vaca de Castalla 2023 dona a conéixer els premis d'enguany - (foto 5)

El jurat del X Concurs de Fotografia de la Vaca de Castalla 2023 va donar a conéixer, el passat 5 de novembre, als premiats d'enguany. L'acte, que es va celebrar a l'Aula de la Naturalesa, reunió al jurat que està format per Blas Carrión Guardiola, Antonia Pentinat Ayelo i David Belda Fenollar. Actuant com a secretari va estar Juan Carlos Cobacho.

A l'acte van assistir també l'alcalde de Castalla, Jesús López Blanco, i els regidors de festejos, José Rico Bernabeu i Javier Sirvent Brotons. Tots ells van assistir com a membres de la comissió de vaca i de l'Associació Fotogràfica de Castalla.

El regidor de festejos taurins, Javier Sirvent, ha assegurat que “estem molt contents pel gran nivell i la qualitat de les fotografies presentades, així com pels participants en el concurs, ja que este desperta l'interés tant a nivell local com de veïns de les poblacions pròximes a Castalla”.

El primer premi dotat amb 200 euros va ser per a Carlos Moles Sevilla de Castalla; el segon premi dotat amb 150 euros va ser per a Vicente Guill Fuster d'Onil; el tercer premi dotat amb 100 euros va ser per a Reis Cerdà Mira de Castalla i el premi local dotat amb 50 euros va ser per a José Antonio Guill de Biar.

Des de l'Ajuntament de Castalla i l'Associació Fotogràfica de Castalla volen donar les gràcies a tots els participants d'esta edició, així com donar l'enhorabona a tots els premiats.

Pujar