Castellano

Tanquen l'accés a una platja de Calp pel trencament simultània de dos col·lectors d'aigües residuals

Tanquen l'accés a una platja de Calp pel trencament simultània de dos col·lectors d'aigües residuals
  • La possibilitat que dos col·lectors es trenquin alhora és bastant insòlit i l'Ajuntament estudiarà què ha pogut passar

L'Ajuntament de Calp tanca l'accés a un tram de la platja de l'Arenal, concretament en el tram de la desembocadura del riu, entre els edificis Riu i Capri, pel trencament aquesta matinada de manera pràcticament simultània de dos col·lectors d'impulsió d'aigües residuals que traslladen aquesta aigua fins a l'EDAR.

Atès que en les pròximes hores el cabal pot augmentar i poden produir-se alleujaments d'aigües residuals en els marcs del carrer La Niña s'ha decidit tancar la platja de l'Arenal en el tram indicat. Amb tot des de l'Ajuntament ja s'han posat en marxa mesures de contenció amb la disposició de sorra en els marcs del carrer La Nena que continguen les aigües residuals abans d'arribar a la platja, Aigües de Calp extraurà els cúmuls d'aigües que puguin produir-se .

Les obres de reparació estan en marxa des d'aquesta mateixa matinada i previsiblement al llarg del matí un dels col·lectors pugui estar reparat i al llarg del dia ho estiga el segon col·lector.

Des Aigües de Calp assenyalen que la possibilitat del trencament de dos col·lectors de manera simultània és força remota i encara que la reparació de la instal·lació és ara la prioritat en els propers dies s'estudiarà les condicions en què s'ha produït el trencament.

Des de l'Ajuntament es lamenta les molèsties ocasionades davant aquesta excepcional i imprevisible situació.

Pujar