Castellano

La 31é edició de l'Oktoberfest arriba a Calp

La 31é edició de l'Oktoberfest arriba a Calp
  • És junt amb Barcelona i Mallorca la més gran de totes les que se celebren a Espanya

MÉS FOTOS
La 31é edició de l'Oktoberfest arriba a Calp - (foto 2)
La 31é edició de l'Oktoberfest arriba a Calp - (foto 3)
La 31é edició de l'Oktoberfest arriba a Calp - (foto 4)

A partir del pròxim 24 d'octubre Calp es prepara per a 12 dies d'intensa festa que es prolongarà fins al 4 de novembre. Enguany, el municipi alacantí celebra per 31 any consecutiu una de les seues grans festes populars: l'Oktoberfest.

La festa de la cervesa torna un any més a Calp de la mà de Club Creative Calp, en una edició amb importants novetats. El llistó de la festa esta alt, i és que junt amb la de Barcelona i Mallorca l'Oktoberfest de Calp és una de les més grans i autentiques de totes les que se celebren a Espanya.

Com és tradició, l'inici de la festa alemanya començarà amb l'acte de picadura de barril per part de l'alcalde, Cessar Sánchez Perez. A més, en esta primera jornada es despedix la reina de la festa actual i es procedix a la coronació de la nova reina de la festa.

Menjar i cervesa típica alemanya

Tot aquell que s'acoste a la carpa que s'instal·larà junt amb el Club de Tenis de Calp, podrà disfrutar de les tradicions alemanyes. Durant els dotze dies que dura la festa, els assistents podran degustar diferents especialitats culinàries alemanyes. Colze, pollastres torrats, les salsitxes i el famós pa en forma de llaç Bretzel no faltaren en el menú de l'Oktoberfest 2018.

Però a més de menjar, l'ambient estarà animat per cançons alemanyes autèntiques que tocaren en directe el grup Steinsberger. Es tracta d'una popular orquestra del país germànic que des de fa 20 anys acompanyen la festa de la cervesa de Calp.

Sens dubte la protagonista principal de la programació serà la cervesa. Els assistents podran degustar gerres de Paulaner, una cervesa molt popular portada expressament de Munic per a l'ocasió.

Novetats de l'edició

La nova edició de l'Oktoberfest Caple 2018 comporta tres novetats importants, amb les que es busca millorar l'experiència d'esta festa.

La primera de la novetats tindrà lloc el dilluns 29 d'octubre, quan se celebre la primera nit de trages regionals alemanys. A esta cita estan invitades totes les associacions els que lluiran els trages típics de les seues regions. Eixa mateixa nit es premiarà a aquells els millors tres trages regionals.

La segona de les novetats és la celebració de la primera fira de cervesa artesanal. En ella, expositors procedents de Múrcia i de tota la Comunitat Valenciana presentaran i vendran les seues cerveses artesanes. És una oportunitat única per als amants de la cervesa.

I l'última, però no menys important, de les novetats d'esta nova edició és la instal·lació d'un estand de venda directa de menjar dins de la carpa. Amb açò es busca facilitar als assistents l'adquisició de les diferents especialitats alemanys sense la necessitat que hagen de ser atesos per un cambrer, com en anys anteriors. Esta opció únicament estarà habilitada els divendres i dissabtes.

Actuacions en directe

La programació elaborada per a enguany porta, com no podia ser d'una altra manera, una important varietat d'actuacions en directe. A continuació, et deixem un resum de les importants:

• Divendres 26 d'octubre: Música de grans èxits de les festes de cervesa dels últims 20 anys amb els Steinsberger i Denise
• Dissabte 27 d'octubre: Gran festa de la Cervesa i gran ambient amb Manu i els Steinsberger
• Dimecres 31 d'octubre: Música d'Oktoberfest dels grans èxits dels últims 20 anys amb els Steinsberger
• Dijous 1 de novembre: Concert de música sol·licitada amb els Steinsberger - nit de cançons populars amb Denis
• Divendres 2 de novembre: "Zicke Zacke Heu Heu Heu" Música amb els Steinsberger
• Dissabte 3 de novembre: Party Oktoberfest amb Els Steinsberger, música d'èxits dels anys 70/80/90 amb Denise

 

Pujar