Castellano

Consum amplia la seua tenda online a Calp, a la costa alacantina

Consum amplia la seua tenda online a Calp, a la costa alacantina
  • Poblacions com Gandia, Dénia, Xàbia, Altea, Benidorm, la Vila Joiosa, Alacant, Santa Pola, Guardamar, Torrevieja, Orihuela o Pilar de la Horadada, entre altres zones turístiques de València i Alacant, ja disfruten d’este servici, amb entregues en una hor

Consum continua ampliant la seua tenda online per la província d’Alacant i ara el servici arriba Calp, a la comarca la Marina Alta. D’esta manera, se suma a altres poblacions de la zona, com Dénia, Xàbia, Benissa i Altea, que ja disposaven de compra online des del 2020. Amb esta nova ampliació a Calp, la Cooperativa arribarà a prop de 24.000 clients potencials, que s’incrementen de manera notable durant el període estival, ja que es tracta d’una zona turística.

La Cooperativa disposa de servici de compra online en altres localitats de la costa de València i Alacant, com Gandia, Daimús, el Grau de Gandia, Bellreguard, el Real de Gandia, Almoines, Oliva, Miramar, Piles, Benidorm, la Vila Joiosa, Alacant capital, Santa Pola, Guardamar, Torrevieja, Orihuela o Pilar de la Horadada, entre d’altres, des de 2020-21, amb entregues en franges d’1 hora.

Facilitat i rapidesa

La plataforma de compra online de Consum permet modificar comandes en finalitzar la compra, afegint algun producte que s’haja oblidat, o l’opció de retardar l’hora d’entrega de la comanda, si no es podrà estar a casa. A més de les entregues de comanda en franges d’1 hora, la Cooperativa garantix que, si la compra online es fa abans de les 12 del matí, es pot rebre el mateix dia, sempre que hi haja disponibilitat.

Els clients de Consum poden comprar online des de l’app Món Consum i consultar els seus descomptes, rebre el xec regal abans o fer llistes de la compra, entre d’altres, sense haver d’eixir de la mateixa plataforma, amb la qual cosa es guanya en comoditat i temps. La Cooperativa continua millorant la tecnologia que permeta a l’usuari guanyar en velocitat i agilitat, apostant per la innovació al servici del client.

En la tenda online de Consum (tienda.consum.es) també hi ha la secció “Els que compres més”, on el client disposa dels productes que compra freqüentment de manera agrupada, així com altres funcionalitats, com “La teua última compra”, l’objectiu de la qual és fer la comanda de manera més ràpida amb només un clic, i “Les nostres Novetats”, on s’arrepleguen els productes en oferta, amb Cheque-crece i totes les novetats.

La tenda online també ofereix una Llista ràpida on l’usuari pot posar conceptes genèrics, com ara llet, i el sistema li selecciona productes d’esta categoria, incloent-hi els que més compra. També disposen d’un recomanador, que apareix en forma de carrusel just abans de validar el carret, amb productes que sol comprar el client i que se li poden haver oblidat.

En total, la tenda online de Consum està disponible en 450 poblacions de València, Alacant, Castelló, Barcelona, Tarragona, Almeria, Múrcia i Girona, i continuarà l’expansió els pròxims mesos. Disposa de més d’11.500 articles, entre els quals destaquen els aliments frescos al tall, com ara carn, peix i xarcuteria. Per garantir el millor servici, la comanda online es prepara des del mateix supermercat. En 2022, les vendes de la tenda online de la Cooperativa van augmentar un 7,3%, fins a arribar als 65,8 milions d’euros.

Pujar