Castellano

Pilota a l'Escola arriba a Callosa de Segura

Pilota a l'Escola arriba a Callosa de Segura
  • 1200 alumnes de 23 centres educatius participaren en la primera Trobada de Primària del curs a la província d’Alacant

MÉS FOTOS
Pilota a l'Escola arriba a Callosa de Segura - (foto 2)
Pilota a l'Escola arriba a Callosa de Segura - (foto 3)
Pilota a l'Escola arriba a Callosa de Segura - (foto 4)
Pilota a l'Escola arriba a Callosa de Segura - (foto 5)

Un total de 1.200 alumnes van prendre part aquest dimecres a la tercera Trobada de Primària de Pilota a l’Escola de 2023 i primera a la província d’Alacant. També va ser la més al Sud de les nostres comarques i la més nombrosa de totes les que s’han de celebrar. El Poliesportiu Municipal de Callosa de Segura va ser l’escenari d’un total de 12 pistes de joc, on l’alumnat de 4t curs es va reunir per a participar en una nova jornada de pilota i diversió dins del programa de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana de 2023.

Els xiquets i xiquetes de 4t curs de centres educatius de les comarques de la Baix Segura, Vinalopó Mitjà i Baix Vinalopó van ser els i les protagonistes de la jornada des de les 9:30 hores fins les 14 hores. Van estar representats 23 centres de les poblacions de Torrevieja, Orihuela, Elx, Crevillent, Rafal, San Miguel de Salinas, Callosa de Segura, Petrer, Los Montesinos, San Fulgencio, el Pinós, Aspe, Catral i Redován,

La jornada va comptar amb la presència de l’alcalde de Callosa de Segura, Manuel Martínez, que va estar recorrent les diferents pistes i espais d’oci habilitats per a l’ocasió.

Els centres participants a la Trobada de Pilota a l’Escola de Primària de Callosa de Segura van ser: CEIP Nuestra Señora del Rosario de Torrevieja · Colegio Oratorio Festivo d'Orihuela · CEIP La Marina d'Elx · CEIP Fernando de Loaces d'Orihuela · CEIP San Fernando d'Elx · CEIP La Paz de Torrellano - Elx · CEIP Trinitario Seva de Rafal · CEIP Ntra. Sra. de la Esperanza de Crevillent · CEIP Gloria Fuertes de San Miguel de Salinas · CEIP Antonio Machado de Torrellano - Elx · CEIP Els Garrofers d'Algoda/Matola - Elx · CEIP La Paz de Callosa de Segura · CEIP Virrey Poveda de Petrer · CEIP Virgen del Pilar de Los Montesinos · CEIP San Antón d'el Pinós · CEIP Rafael Altamira de Callosa de Segura · CEIP Primo de Rivera de Callosa de Segura · Sagrados Corazones de Redován · CEIP Azorín de Catral · Reyes Católicos de Petrer · CEIP Francisco Candela de Crevillent · CEIP Doctor Calatayud d'Aspe.

La propera jornada es disputa aquesta mateixa setmana, el divendres 5 de maig, al Complex Esportiu Sindical de Castelló, on participaran vora 600 alumnes de la província.

Pujar