Castellano

Investiguen l'aparició d'una dona inconscient i colpejada al cap al mig d'una carretera de matinada a Callosa de Segura

Investiguen l'aparició d'una dona inconscient i colpejada al cap al mig d'una carretera de matinada a Callosa de Segura
  • En un primer moment la jove va manifestar als agents de la Guàrdia Civil haver patit una agressió sexual mentre anava de camí a la feina però no ha volgut denunciar

La Guàrdia Civil investiga l'aparició d'una dona inconscient i colpejada al cap al mig d'una carretera de matinada a Callosa de Segura. Pel que sembla, en un primer moment la noia de 32 anys va manifestar als agents haver patit una agressió sexual mentre anava de camí a la feina però no ha volgut denunciar, de manera que la Guàrdia Civil actuarà d'ofici al no haver-hi denúncia.

Segons han explicat des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat, han rebut l'avís dijous a les 6.15 hores. Fins al lloc s'ha traslladat una unitat SAMU i una altra de Suport Vital Bàsic que han atès la víctima, que presentava un traumatisme cranioencefàlic. Després de presentar estat d'inconsciència, el SVB l'ha traslladada a l'Hospital Vega Baja, on ha quedat ingressada.

Fonts de la investigació confirmen a elperiodic.com que es descarta un cas de violència de gènere i que la declaració de la víctima és una mica ambigua per la qual cosa, en no haver volgut denunciar, s'investigarà el succés d'ofici.

Pujar